BIK MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za novembar 2020. Poslovi koji su ostali nedovršeni treba da se završe. Na kraju ste jednog problematičnog ciklusa te ne treba započinjati ništa pre nego se prethodno rasčisti i zaokruži. Vaš posao ima neku svrhu, dublju od onoga što posmatrate u svakodnevnici. Neke stvari se moraju pretrpeti, prećutati, mora se proći kroz ono što je pred vama, ma šta da je to. Ako izbegavate ono što vam se ne dopada to će vas pratiti sve dok ne prihvatite situaciju i kroz nju ne prođete. Ako vam neke obaveze teško padaju trebalo bi da se opustite i da svakog dana nađete vreme da desetak minuta mirujete. U tišini, intuicija će vas voditi u ispravnom smeru svakodnevno. U vašem sunčevom horoskopu, ovog meseca, vladar VIII i IV su dobro povezani. Sve što je vezano za nekretnine, osiguranja, pozajmice i bankarske operacije ima tendenciju da se povoljno reši, naravno, ako to dozvoljava i vaša natalna karta. Takodje je povoljan period da zaključite neke ugovore, da uđete u partnerske odnose i da vam osobe na položaju budu od neke pomoći. Ako ste u sudskom sporu ovog meseca ga povoljno možete rešiti, naročito ako je vezan za nasledstva, alimentacije i uopšte imovinu. Nezaposlene osobe treba posao da traže u osiguranjima, zalagaonicama, komisionoj trgovini. U službama kontrole i organima za obezbeđenje. Uglavnom su u pitanju veća preduzeća povezana sa inostranstvom ili obrazovnim institucijama.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za novembar 2020. Odnosi mogu biti vrlo komplikovani jer ste izloženi nedefinisanim situacijama. Niste sigurni dali da krenete u novom pravcu ili da zadržite postojeću situaciju. Po direkcijama idete u novo, u zagrljaj Uranu ma ko da je to u vašem životu. Tajni prijatelj sa kojim ste profesionalno povezani, a već ste imali neku kombinaciju ali sada stvari postavljate na nove osnove. Shvatate da ste bili u iluziji u poslednje vreme. Vrlo brzo želećete moralniji odnos sa više vere u sreću, plemenitost, svrhu… Ako ste u braku neophodno je prilagođavanje, vaši karakteri iako na prvi pogled suprotni jedno su te isto. Vi i partner samo ste lice i naličje istog novčića. Ako to razumete nećete moći tek tako lako da osuđujete neke stvari koje činite i sami. Sa decom ćete imati loš odnos te se savetuje da razmislite koliko sami doprinosite ovoj situaciji. Deca su ipak vaš plod, u njima ste sadržani u svim manifestacijama. Sada na videlo izlaze sve osobine koje negirate sami sebi a kroz decu se ispoljavaju. Ako ovog meseca ulazite u vezu, bolje ni ne ulazite…

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za novembar 2020. Ukoliko ste u situaciji da morate posetiti lekara obratite pažnju na dijagnozu koja je postavljena jer je velika verovatnoća da bude pogrešna. Jačajte imunitet. Mogući su problemi sa belim krvnim zrncima, hipofizom, mladežima i bradavicama.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...