DEVICA MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za novembar 2020. Ovo je period u kome ćete morati da se vratite na neke stvari i da ih odradite ispočetka na nov način. Moguće je da su vaši planovi nerealni ili da će proizići situacija koju ne očekujete. Budite uvereni da ste sada sami odgovorni za odlaganja ili za neodlučnost. Kao i za brzopletost i pogrešnu procenu. Ukoliko nešto započinjete znajte da ćete morati da isto ponovite još jednom. Podložni ste greškama a vaši postupci okolini mogu biti nejasni i nelogični. Neočekivano ćete dobiti podršku ljudi od kojih se ne nadate. Ukoliko postoje poslovi koji su povezani sa dokumentima, investicijama, nasledstvima ili testamentima proverite sve faze kroz koje treba da prođete jer je moguće da neko uradi nešto skriveno, tajno ili nedozvoljeno. A što bi moglo imati posledice koje se odnose na vas. Ako ste otišli u inostranstvo, ili tamo težite da odete vratićete se brže nego što očekujete. Čuvajte se većih zaduženja, ulazka u kredite koji premašuju vaše mogućnosti. Ako tražite posao nema pokazatelja da ćete naći nešto što bi vam odgovaralo, naprotiv. Oni koji posao imaju neka ga čuvaju bez obzira na teškoće jer bi se neočekivano mogli naći kod kuće ali sa brdom neplaćenih računa.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za novembar 2020. Ako ste u braku partner neće tolerisati vaše flertovanje te se neočekivano može odlučiti na radikalne korake dok se vi zanosite snovima o novom početku i ne vidite šta vam se sprema. Odjednom ćete se probuditi u sasvim novoj realnosti koja je prilično neočekivana i konfliktna. Antagonizam karaktera biće jasno odslikan u ovom periodu. Težnje su vam suprotne samo je pitanje koliko ste ovoga svesni. Može doći do tajnog neprijateljstva, borbe i trenja te će vam trebati prilično strpljenja i smirenosti na koje sada ne možete da računate. Trebaće vam dosta snage da se obuzdate, ipak pokušajte da se maksimalno kontrolišete. Ovo nije sjajan period da počnete vezu a još manje brak, iako će biti onih koji će ovakav korak načiniti. Vreme je ulazka u brak zbog trudnoće, zbog pogrešnih ideala i sa pogrešnim partnerima.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za novembar 2020. Zdravlje nije jedan od ugroženijih segmenata u ovom periodu. Osim za one koji su skloni psihičkim problemima. Korišćenje lekova na svoju ruku može izazvati poprilično problema. Takođe se klonite alkohola. Moguća su trovanja hranom.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...