RAK MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za novembar 2020. Period preporoda i regeneracije je tek počeo a vama je svega dosta. Samo želite da budete malo mirni i spokojni. Profesinalno ćete biti izloženi mnogim usponima i padovima u narednom periodu. Trebaće vam dosta nerava a vi ih gubite za sitnice. Informacije koje čekate o poslu koji je povezan sa poreskim službama, tužilaštvom, službama kontrole ili finasiskim transakcijama stiže retroaktivno. Ali taj glas nosi i informaciju o nekakvom gubitku te vam se savetuje da se povinujete situaciji kakva god da je dok ne prođu problematični aspekti i loši uticaji. Ne bi trebalo, eventualno, propustiti šanse koje su povezane sa inostranstvom ma o kojoj vrsti posla je reč. Finansijska situacija popraviće se samo donekle i to pod uslovom da se bavite pružanjem određenih usluga. Nažalost, u nekim situacijama u kojima već duže vreme trpite ograničenja a pri tom imate dugove moraćete da rešite na najnepoželjniji način. Ovo je odlično vreme za poslove koji su povezani sa prezentacijama, izložbama,aukcijama i restoranima koji su u blizini reka. Mada se može dogoditi da očekujete mnogo više nego što je to realno.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za novembar 2020. Sa Suncem u polju ljubavi čini se da će se mnoge stvari osvetliti a koje niste u prethodnom periodu imali u vidu. Oni koji puno očekuju a tek su ušli u vezu mogu se jako razočarati postupcima voljene osobe. Naročito ako vam se poslednje vreme činilo da nešto krije i da nikako ne možete da ga razumete jer vam se neke stvari stalno izmigolje. Nije vreme da razumete, već da verujete. Koliko ste u stanju da verujete toliko ćete i biti u stanju da prevaziđete loše aspekte, iskušenja koja vam nosi ovaj mesec. Nekima će partner biti bolestan te će se od vas tražiti da mu posvetite svoje vreme. A oni koji su sami mogu ući u vezu koja na prvi pogled deluje idealno, samo na prvi pogled. Drugi pogled neće više biti sa toliko zanosa i romantike. Uzmite u obzir da se anđeli ne rađaju i da neke stvari tražite na pogrešnom mestu. Stabilne veze ipak nisu toliko obojene težinom, mnogi će se u ovom periodu odlučiti na brak, te ako ste viši tip Raka već ste dovoljno od prethodno navedenog razumeli. Već znate da život nije samo bajka, da se sastoji od tonova mnogih boja. I da partner nije samo jedan, u njemu žive mnoge stvari, ipak vi znate da je to osoba vašeg života, sa njim želite potomke, i sada se odlučujete da prihvatite odgovornost zajedničkog života.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za novembar 2020. Stariji pripadnici ovog znaka treba da budu naročito oprezni u svim segmentima u kojima su već imali probleme. Veliki deo onoga što se dešava povezan je sa vašim psihičkim stanjem.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...