VAGA MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za novembar 2020. Budite uvereni da ulazite u nešto što vam nije sasvim jasno. Naglo i neočekivano zaključivanje ugovora, pogodbi, sporazuma i poslovne saradnje završiće se sporovima, nesuglasicama i kršenjem postignutih dogovora. Imaćete priliku da da radite u sopstvenom aranžmanu ali to ne treba da prelazi u legalan posao niti u legalan početak neke priče privatnog biiznisa. Iako sve izgleda kao dobar početak, vremenom će krenuti gubici i konfuzija. Vrlo brzo će se ispostaviti kao pogrešan izbor. Ako radite budite strpljivi i disciplinovani koliko je to moguće. Kontinuitet i redovnost su na neki način od velikog značaja. Kolege su sposobne da vas uvuku u neke intrigantne situacije. Puš pauze po ćoškovima i razglabanje šta se kome desilo, i ko je šta, i zašto obiće se vama o glavu. Iako ne vidite da i sami dozvoljavate ovakve situacije kada osvetlite da ste vi akter, i onaj ko je pokrenuo neke stvari moguće da ćete imati šansu da nešto izmenite. Imate i neprijatelje u poslovnom okruženju, neki ljudi vam zaista ne misle dobro iako će biti prilično slatkorečivi. Makar pazite da sami sebi ne nanosite štetu postupcima i ispoljavanjem koje može biti na granici stila. Ako ste nezaposleni tražite u području dizajna i umetnosti, farmacije, fotografije ili poslova vezanih za socijalne ustanove. A novac dolazi preko nekog vida isticanja sopstvenih vrednosti.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za novembar 2020. Ako ste slobodni očekuju vas nova poznastva i interesantni susreti u kojima će se probuditi dosta snova, fantazije i romantike. Ipak ne preterujte u idealizaciji situacije kao i same osobe jer se vrlo brzo može ispostaviti da je ovo totalni promašaj. Stare i duge veze mogu dobiti neočekivani tok dešavanja. Krajnjosti su u ovom periodu vrlo očigledne jer se možete naći u braku a da ni sami ne znate kako se to desilo i kako ste dospeli u takvu situaciju. Iako aktivno polje odnosa sa vladarem u opoziciji sa Neptunom govori o tome da ne znate gde idete. Kada se probudite biće već kasno… Kako ste vrlo privlačni suprotnom polu u ovom periodu lako možete da ,,zalutate,, a buđenje će biti naglo i dramatično. Ni bračni parovi nisu u povoljnijoj poziciji te se savetuje visok prag tolerancije.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za novembar 2020. Potrebno vam je da se naspavate i da sve bude uredu. Klonite se alkohola a lekovima pročitajte detaljno uputstvo pre upotrebe. Od pomoći su masaža stopala i akupunktura.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...