JARAC MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za novembar 2020. Napor koji u ovom periodu ulažete da iz sebe izvučete maksimum nije jednostavan. Teško procenjujete svoju energiju ili postoji nedostatak motivacije u kontinuitetu. Možda morate naučiti da tražite pomoć kad vam je ona potrebna. Kroz papire može se provući greška koju ćete uočiti tek kada više ne može da se popravi. Naročito obazrivi budite ako se bavite privatnim poslom, takođe se setite da vam se mogu dogoditi iste greške zbog kojih ste već imali problem. Budite mudri i pazite na ono što radite. Vrlo ste ambiciozni a sada nećetete biti zadovoljni prosečnim rezultatima. Kako je za vas ovo povoljan period iskoristite priliku da napredujete jer su ciljevi koje ste postavili dostižni. Naročito oni koji su vezani za finasije. Sigurno ćete imati neočekivane prilive koji su od pomoći da popunite rupe koje su nastale u prethodnom periodu. Ovo neće dugo trajati stoga budite tu da prihvatite ono što nailazi. Ne lutajte u mislima, ne maštajte o stvarima koje su daleke, sve je ovde i sada, samo nikoga nema da to uzme. Ako ste nezaposleni radite nešto u sopstvenom aranžmanu jer neće biti prilike da se zaposlite van ovoga.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za novembar 2020. Neko u kući mentalno vas iscrpljuje, ako ovo dozvolite i dalje imaćete probleme u segmentima koji su lančano povezani sa okolnostima i situacijama u kojima se nalazite. Držite se ciljeva i redosleda onoga što planirate, a sve ostalo shvatite kao trenutni izazov. Ako ste u braku bez obzira što važite za promišljenu osobu imaćete izazove kojima ćete teško odolevati. Možda imate izgled ledenog brega ali ispod ovoga krije se uzavreli vulkan. Ako ga neko probudi stvari više nikada neće biti iste. Zato se setite svojih prioriteta i definišite šta vam je najvažnije. I oni koji su u vezama moraju biti obazrivi jer je vreme iskušenja, testova onoga što vam je najvrednije. Ako ste slobodni prihvatite izazove koji su pred vama, ne očekujte mnogo i ne planirajte ništa. To je put da vidite sve manifestacije osobe koja vam je interesantna. Odluke ćete doneti kada bude bolja pozicija za jasniju sliku nečega što sada ne vidite. Ljubavne romase na daljinu vama nisu posebno privlačne i brzo shvatite da od toga nema ništa ali sada se možete zaneti romantičnim rečima nepoznate osobe koja će vas očarati na neko vreme. Srećom, treba vam kontakt uživo da bi nešto opstalo…

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za novembar 2020. Neko od ukućana vas opterećuje svojim brigama i problemima a vi se zbog toga nervirate. Mogući su problemi sa reumom, stopalima, kao i sa kožom i alergijama.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...