VODOLIJA MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za novembar 2020. Svakodnevne obaveze opterećuju vas nepotrebno a dosta toga mogli biste prebaciti na nekog saradnika. Ipak imate potrebu da sve što možete držite pod kontrolom. Sa finasijama budite vrlo obazrivi jer neke stvari niste u stanju da procenite objektivno te bi moglo biti promašaja koje je kasnije teško ispraviti. Ako niste postigli neki dogovor u prošlosti sada je vreme da pokušate iznova. Ipak se preporučuje da vrlo pažljivo čitate šta podpisujete i izbegnete zaključivanje ugovora. Pozicija je interesantna da se naglo odlučite da neke poslovne izazove ralizujete, ako niste pručili svaki korak onoga što bi moglo da sledi, i uzeli u obzir lošiju situaciju koja bi mogla da se dogodi dispozicija će vam je u potpunosti osvetliti kroz opoziciju Marsa i Neptuna nakon nekog vremena. Nije vreme da se posebno eksponirate, mnogo bolje delujete iza ,,zavese,, tiho i nevidljivo. U tome je vaša snaga za ovaj mesec. Ukoliko posao tražite najpre ćete ga naći u mašinogradnji, vojnoj industriji, energetici. Na polju informacione tehnologije i sredstava masovnih komunikacija. Građevinarstvu, novinarstvu i menadžmentu.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za novembar 2020. Izgovori da imate privatno posla a da vam taj posao nije i finansiski pokriven neće vam proći kod partnera. Ako vam se dopada osoba iz vašeg okruženja ona neće umeti da ćuti a ovo će vrlo brzo da izbije na videlo u vidu afere. Ne tražite đavola, jer šta tražite to ćete i naći. A kakve će posledice biti saznaćete kasnije, ja vam o tome neću pričati… Ako ste u vezi raskorak i konfuziju u odnos unosi vaša neravnoteža. Emocinalni i misaoni aparat u konfliktu su u vama. A to se odslikava kroz konkretne situacije i realne okolnosti. Sumnjaćete u sebe ali i u partnera, a polje ljubavi je slika nekog kraja, završetka nečega ako ne nađete kompromisna rešenja. Mlade i slobodne osobe imaju veliki izbor za ulazak u veze bez perspektive. Ali ne znači da treba da obuku monašku odoru i da se zatvore u kuću. Samo ne očekujte mnogo. Zabavite se ali ne ulivajte lažnu nadu ni sebi ni drugima.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za novembar 2020. Moguće su glevobolje, promene pritiska i problemi sa cirkulacijom. Postoji tendencija ka depresivnosti i nekom vidu beznađa što je prolazne prirode.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...