LAV MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020 GODINE

POSAO Astrološke prognoze za novembar 2020. Polje vašeg interesovanja povezano je sa privatnim poslom ili poslovima koje obavljate u ličnom aranžmanu, takođe, pažnja ide ka finasijama, bankama, dobijanju kredita, osiguravajuća društva. Ako ste u privatnom poslu na red će doći preispitivanje rentabilnosti preduzeća ali i tendencija ka izvesnim ulaganjima koja treba detaljno proučiti usled nepovoljnog uticaja nekih planeta. Mnogi će tražiti način da se stave u položaj koji im omogućava nezavisnu ulogu u bilo kom sistemu. Pokušajte da budete maksimalno praktični, bolje se organizujte a dosadne poslove koje morate odraditi ne izbegavajte jer vas čeka ,,kamata,, na sve što odložite i što ste već odlagali. Očekuju vas loše vesti u vezi dokumenata. Izbegavajte potpisivanje ugovora a pregovori oko bilo čega teći će usporeno i sa dosta problema. Dobit možete postići preko nečijeg gubitka, bankrota… Ipak treba biti oprezan i konsultovati se sa astrologom uživo jer sada je prisutna tz.,,formula gubitka,, te možete imati i sami materijalnu štetu, iznuđene troškove izazvane spoljašnjim situacijama recimo zbog bankrota neke firme a sa kojom ste i sami na neki način povezani. Sada je vreme da se osigurate od svega što bi moglo naneti eventualnu štetu. Uspeh mogu očekivati oni koji rade sa omladinom, profesori u srednjim školama, kao i oni koji drže restorane i pizzerije.

LJUBAV

reklame

Astrološke prognoze za novembar 2020. Emotivni život bi mogao biti dobar ako ste spremni na promenu i na kompromisna rešenja u odnosu. U ovom periodu vi ćete biti sposobniji da se prilagodite situaciji i da pokušate da smirite ,,zategnute,, odnose. Pri tom mogli biste u određenom momentu sebe doživeti kao žrtvu što vam nije svojstevno. Kako će partner postati izuzetno naporan a vi sve činiti da se stvari smire možete otići u krajnjosti. Mars u opozicij sa Neptunom ukazuje da neko u kući može osećati veliku tugu i prezninu, da član porodice može biti bolestan te ćete biti prinuđeni da boravite u kući i oko nekoga se brinete. Ako ste slobodni, Mars planeta strasti u lošem aspektu sa Venerom, Merkurom, Neptunom donosi vam mogućnost da se zaljubite ali istovremeno budete vrlo nesigurni u šanse koje imate u odnosu na tu osobu. Da veza može biti komplikovana a dimenzije situacije u kojoj se nađete preuveličane. Ceo vaš sistem vrednovanja može biti poljuljan. Moguće je da dođe do paralelnih veza kao i veza preko interneta, i platonskih ljubavi, ali to kod vas srećom ne traje dugo.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za novembar 2020. Zbog preoterećenja ili nekog vida preterivanja moguća su kardiovaskularna oboljenja, vodite računa o tome šta jedete i prekontrolišite krvnu sliku. Masnoća u krvi prouzrokovaće lančanu reakciju.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...