MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020 GODINE
MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020 GODINE

OVO JE MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020 GODINE… PROČITAJTE I SAZNAJTE ŠTA OČEKUJE VAŠ ZNAK U NOVEMBRU  MESECU PO ASTROLOGIJI.

OVAN MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za novembar 2020. Ovnovi koji se bave kreativnim poslom imaju produktivan period. Ostali treba da obrate pažnju više na ono što rade. Moguće su zablude kao i tendencija ka pogrešnim poslovnim odlukama koje su nelogične a preko dispozicije vode vas u problem. Možete biti zavedeni obećanjima kolege o dobroj zaradi preko nelegalnog posla a da iza toga imate problem narednih nekoliko meseci. Ne ulazite u bilo kakve kombinacije niti partnerske odnose. Budite pažljivi sa finasijama jer ćete imati snažnu potrebu da trošite na mestima na kojima nije neophodno, ulazak u dugove trenutno nije potreban. Ako vama neko duguje novac vreme je da preduzmete korake da ovo rešite. Sredinom meseca budite spremni da prihvatite više obaveza, Bićete ambiciozniji i sa više energije za sprovođenje planova. Ali i sa više šanse da napredujete po bilo kom osnovu. Nezaposleni imaju šansu da rade posle 15 novembra.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za novembar 2020. Oni koji su u braku biće pred bitnim odlukama. Partnerski odnos postaje nedefinisan i nesiguran. Iako i sami iskačete van ustaljenih normi u vezi ipak tražite sigurnost koja sada nije moguća. Neki brakovi su na svom kraju ako se preg tolerancije ne pomeri maksimalno. Ako tek ulazite u vezu ona neće trajati duže od dva meseca, ako i toliko potraje, a moguće su svakojake komplikacije. Pre svega je neophodno da tačno znate šta hoćete i dali možete da prihvatite ono što će pratiti vaše prohteve i želje. Moguće su tajne veze, platonske ljubavi i razočarenja ako ne naučite da verujete bez postavljanja bilo kakvih uslova suprotnoj strani. Ovo vreme ukazuje na neophodnost sticanja poverenja u drugu stranu potpuno čisto i nevino. Jer ako naučimo da tražimo dobro i čistotu, i u tome istrajemo, a u suprotnoj strani vidimo bolju stranu, jer goru i sami imamo ali je ne priznajemo, tada počinjemo da stičemo iskustvo stvaranja. Kreacije koja dolazi iz vere i pozitivnog stava, a priroda će odgovoriti u skladu sa onim u šta verujemo. Moguća je promena stambenog prostora, preseljenje ili odlazak u inostranstvo. Naravno za one koji su već svoju pažnju usmerili ka ovome.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za novembar 2020. Obratite pažnju na lekove. Ne koristite ih na svoju ruku. Mogući su psihički problemi, duševni poremećaji i krize. Oni koji imaju oštećenja srca mogu neko vreme boraviti u bolnici. Naučite da meditirate.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...