Nedeljni horoskop od 27 januara do 3 februara 2020
Nedeljni horoskop od 27 januara do 3 februara 2020

Nedeljni horoskop od 27 januara do 3 februara 2020 godine: Saznajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao

U slučaju da ovih dana očekujete neko rešenje ili odluku pretpostavljenih lica, velika je šansa da će ishod biti nepovoljan. Iz nekog razloga mnogo toga ne sagledavate na pravi način, izloženi ste prevarama, zakulisnim radnjama i lošim namerama ljudi koji su u prilici da odlučuju o vama. Ako idete na sud, pokušajte da prolongirate i na taj način izbegnete gubitke.

reklame

Ljubav

Novčani problemi utiču na atmosferu unutar vašeg doma. Osetljivi ste na loše raspoloženje u bliskom okruženju, pa to može da proizvede prolaznu napetost. Do kraja nedelje tenzija slabi, harmonija se uspostavlja, pa možete da odahnete i svu pažnju usmerite na druge aktivnosti.

Zdravlje

Budite umereni s hranom.

Ne propustite: Mesečni horoskop za februar 2020 godine: Velike tajne meseca februara

BIK (21.4 – 21.5)

Posao

Povoljan je period za poboljšanje odnosa sa saradnicima. U život vam ulaze interesantni i uticajni ljudi, ali pripazite da ih svojom potrebom da ih zadivite ne odbijete od sebe. Radni ambijent se poboljšava, ali istovremeno neke zakulisne radnje dostižu vrhunac. Da biste izbegli komplikacije vodite računa o tome kome šta pričate.

Ljubav

Usmereni ste na svoje potrebe. Prija vam intima s voljenom osobom, jer želite da sačuvate samo za sebe svaki trenutak proveden s njom. Ipak, istovremeno vas vuče izazov da izvan svog privatnog ambijenta ne propustite nijedan društveni događaj na koji ste pozvani.

Zdravlje

Bolovi u grlu.

Nedeljni horoskop od 27 januara do 3 februara 2020
Nedeljni horoskop od 27 januara do 3 februara 2020

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao

Osećate se prozvano ste rešavate situacije kojima se, do sada, niste bavili. Podrška vam stiže od pretpostavljenih, ali vi to doživljavate kao pritisak i preterano zatrpavanje poslom. Ljutnjom ometate ono što s lakoćom možete obaviti. Ne uviđate da vam se otvara nesvakidašnja prilika tokom koje, uz mali dodatni trud, možete sebe trajno da proslavite.

Ne propustite: 5 Znakova da mu srce vrišti za tobom! Ovakav momak je ludo zaljubljen u tebe!

Ljubav

Imate osećaj da nešto u vašoj vezi nije u redu. Koliko god da ste sigurni u svoje pretpostavke, nemate načina da ih i dokažete. Sumnje navlače tamni oblak na polje vaše ljubavi, pa utehu možda potražite u ljubavnoj avanturi koja je, osim što je strastvena, istovremeno i kratkotrajna.

Zdravlje

Bolovi u nogama.

nastavak na sledećoj strani

loading...