Mesečni horoskop za februar 2020 godine
Mesečni horoskop za februar 2020 godine

Mesečni horoskop za februar 2020 godine je stigao. Pogledajte šta koji znak čeka ovog meseca. Ako verujete u astrologiju ovo je pravi tekst za vas jer ćete saznati velike tajne.

OVAN

Prva nedelja februara će krenuti burno i prosto nećete znati šta vas je snašlo. Gomila obaveza na privatnom i poslovnom planu neće vam dozvoliti puno vremena za odmor, a samim tim nećete moći da nađete vreme koje želite da provedete sa voljenom osobom.

Tek početkom druge nedelje će se situacija malo smiriti i moćićete da se bolje organizujete i da na bolji način rasporedite svoje aktivnosti. Ovaj period je idealna prilika za investicije, tako da vam se više ne isplati da čuvate novac, uložite u ono u šta već dugo planirate, sada je idealna prilika za to.

reklame

Druga polovina meseca je rezervisana za vaše prijatelje i porodicu, barem sat vremena svakoga dana se potrudite da provedete vreme sa njima, zato što u poslednje vreme to nikako niste uspevali. Morate da shvatite da život brzo prolazi i da ćete se jednog dana probuditi i biće vam krivo što niste više vremena odvojili za najbliže.

Zdravstvena situacija vam neće dati mira krajem ovog meseca. Iako ste mislili da ste jedan zdravstveni problem rešili, on će se ponovo vratiti tako da se spremite na upornu borbu lekovima, ali i prirodnim putem. Moraćete da poradite na tome da pojačate svoj imunitet i da se rešite ovog problema jednom zauvek.

Mesečni horoskop za februar 2020 godine
Mesečni horoskop za februar 2020 godine

BIK

Napeti ste na početku meseca zato što neki vaši projekti već kasne, a novi projekti čekaju na vas a to čekanje može potrajati i nekoliko nedjelja. Ne možete sami sve da postignete ali vam drugi ne pružaju pomoć, smatraju da ste vi sposobni za sve i da nema potrebe da vam se neko meša u radne zadatke.

Međutim, morate da znate da je naporan period pred vama i da će vam trebati dosta snage da završite sve što ste planirali. Sredina meseca je idealan period da raščistite neke stvari sa ljudima koji su pričali loše o vama a vi im stvarno niste dali povoda za to. Trudite se uvek da budete ono što jeste i da date maksimum od sebe koliko god to možete.

Ipak, neki ljudi samo traže razlog da vas kritikuju i nije vam jasno zašto, samo želite da budete u dobrim odnosima sa svima i da se generalno dobro slažete, kako sa kolegama, tako i sa poznanicima.
Kada bi sve bilo korektno u poslovnim i privatnim obavezama vama bi bilo mnogo lakše. Ali, dok do toga ne dođe, morate se često raspravljati sa drugima i braniti vaše stavove, iako drugi misle da su oni uvek u pravu.

Pročitajte: Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

BLIZANCI

Posao i karijera su vam ovog meseca najznačajniji i retko ko vas može odvući od toga da napredujete na poslu koliko god to možete. Konkurencija je velika ali vas to ne plaši, naprotiv, to vam daje energiju i motivaciju da se borite još jače i da pokažete zube svima onima koji žele da vam izađu na crtu.

Smatrate da imate potencijala da budete jedan od najboljih ali znate da je potrebno vreme za to. Baš zbog toga ne žurite nigde i čekate na svoju šansu. Ako postignete uspeh na poslu, ukazaće vam se šansa i da ostvarite finansijsku korist, i na taj način ćete ostvariti šansu da dalje ulažete u svoje usavršavanje.

U ljubavi vam ne cvetaju ruže i to vrlo dobro znate, to se odnosi i na ovaj mesec. Drugi vas stalno zapitkuju i žele da znaju zašto je to tako a to vam samo stvara dodatni pritisak.

Pročitajte: Nateraj muškarca da te gleda kao boginju: Kako da muško trči za tobom

Znate i sami da ste pravili neke greške u ljubavi ali to sada ne može da se ispravi, morate da gledate u budućnost i da razmišljate pozitivno, i eventualno da čekate na svoju šansu, ona će vam se uskoro možda i ukazati.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...