JARAC (22.12 – 20.1)

Posao

Vreme je za praktične aktivnosti i nove ideje koje odmah možete sprovesti u delo. Pored toga, ovo je istovremeno period kada možete očekivati komplikacije s finansijama. Ipak, pored neočekivanih troškova, izvesni su i značajni prilivi novca, pa nema preteranog razloga za brigu. Na radnom mestu trpite pritisak s kojim se, zasad, uspešno nosite.

reklame

Ljubav

Nepovoljni aspekti koji opisuju vaš ljubavni život ovih dana nagoveštavaju punu dinamiku u odnosu s partnerom, ali istovremeno i teško rešive probleme. Nekima će ovaj period doneti ozbiljne komplikacije u emotivnim odnosima koji ostavljaju trajne posledice.

Zdravlje

Alergije.

Ne propustite: Mesečni horoskop za februar 2020 godine: Velike tajne meseca februara

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Posao

Pritiskaju vas rokovi. Potrebno je da uspostavite ravnotežu između zahteva pretpostavljenih i privatnih potreba. Istovremeno, nepovoljan je period za bilo kakve odnose s javnošću. Sve što uradite, na pogrešan način ćete sebe predstaviti. Budite pažljivi u komunikaciji, mogući su nesporazumi, naročito na mestima gde su osobe koje su u situaciji da o vama odlučuju.

Ljubav

U izgledu je sukob ili spor oko zajedničkih finansija. Voljena osoba može burno odreagovati na ono što smatra da je nepotrebno troškarenje novca. Istovremeno, vaš društveni život je u uzlaznoj putanji. Okruženi ste kreativnim ljudima koji vas inspirišu.

Zdravlje

Čuvajte pluća.

nastavak na sledećoj strani
nastavak na sledećoj strani

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao

Zbunjeni ste jer izostaje podrška na koju ste računali. Osim toga, ukoliko ovih dana krenete na put, budite spremni na komplikacije, probleme na granici i kašnjenja. Intenzivirate komunikaciju s osobama koje se nalaze u inostranstvu, ali još ste daleko od realizacije. Sve u svemu, neprijatan period iz koga, na sreću, izlazite bez posledica.

Ne propustite: 5 Znakova da mu srce vrišti za tobom! Ovakav momak je ludo zaljubljen u tebe!

Ljubav

Previše ste usmereni na profesionalne aktivnosti, pa se to odražava na emotivni status. Okružuju vas ljudi koji su uključeni u zakulisne radnje, a među njima je i osoba suprotnog pola koja vas potajno privlači. Izvesni su tajni razgovori, dopisivanja, čak i prolazna avantura.

Zdravlje

Problemi sa želucem.

Astrolog: Suzana Ban / novosti.rs

loading...