Najveće zablude o ljubavi

Ovakav momak je ludo zaljubljen u tebe: Mi žene na razne načine pokazujemo da nam je stalo do nekoga, a uostalom volimo i da kažemo otvoreno bez uvijanja! Na našu žalost, muškarci su po tom pitanju drugačiji – malo govore. Ne treba da očajavaš već samo da prepoznaš znakove kojima pokazuje da je njemu i te kako stalo.

Ako si se pronašla u svih 5 stavki možemo samo jedno da kažemo: BLAGO TEBI!

ljubavna erekcija

Stalno te ljubi

reklame

Iz čista mira, bez ikakvog povoda, on ima potrebu da te ljubi u obraz, glavu, usne, telo… Ako imaš muškarca koji često ovo radi, znači da još uvek oseća leptiriće i naprosto obožava te!

žena

Upoznaje te sa svim svojim prijateljima

Prijatelji će mu iskreno reći šta misle, a za njega je to veliki stres jer zna da postoji mogućnost da im se ne svidiš i da će morati jednog dana da bira između tebe i njih. Ako te upoznaje s najbližim ljudima čije mišljenje ceni, znači da mu ipak nisi samo jedna od devojaka koje osvaja onako usput.

Kako se osećati fantastično

Voli da te sluša dok pričaš…

I pamti što si mu rekla. Neki muškarci slušaju samo kad nemaju izbora, a pamte vrlo retko. Ako imaš dečka koji se seća sitnica koje si mu pričala, blago tebi, jer ovim malim gestom pokazuje koliko si mu zapravo važna.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.