VAGA (23.9 – 22.10)

Posao

Počinjete da se preispitujete. U komunikaciji ste brzi i vispreni, sve funkcioniše kako treba. Ipak, rezultati izostaju. Finansijska pitanja vas opterećuju, ali na tom polju nema drugog rešenja nego da strpljivo sačekate da se ovaj naporan period završi. Pozitivne vesti stižu od zvaničnih lica, ali to ne rešava sve probleme u potpunosti jer ćete na pravi ishod još pričekati.

reklame

Ljubav

Preuveličavate neke probleme, vreme provodite u pokušajima da razgovorom razrešite nedoumice. Kako god se postavite, razgovor ne teče u oba smera, kao da pričate sami sa sobom. To vas frustrira pa je, ukoliko se ne zaustavite na vreme, moguća ozbiljna svađa koju ćete, kasnije, teško prevazići.

Zdravlje

Bronhitis.

Ne propustite: Mesečni horoskop za februar 2020 godine: Velike tajne meseca februara

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Posao

Ovih dana ste puni energije i vitalnosti. Imate jak autoritet i samopouzdanje, pa s lakoćom utičete na okolinu. Možete dobiti priznanje kao znak male pažnje za vaš pređašnji uložen trud. Važna osoba može pokušati da utiče na vas, ali vi postajete svesni loše namere. Neko iz užeg okruženja želi da vam se poveri. To vas primorava da se povučete.

Ljubav

Skloni ste da se povlačite i duže vremenske periode provodite u samoći. Ako imate partnera, srećom, on će imati razumevanje za vaše ćutanje, a ako nemate, moguće je uspostavljanje kontakta s osobom koja je na neki način neobična i opterećuje vas svojim čudnim životnim problemima.

Zdravlje

Pazite pluća.

nastavak na sledećoj strani
nastavak na sledećoj strani

STRELAC (23.11 – 21.12)

Posao

Mnogima će ovaj period doneti unapređenje kojim ćete se ponositi. Ipak, ukoliko brzopleto postupite možete napraviti pogrešan izbor i time propustiti sve što vam se nudi. Bilo kako bilo, ovih dana ništa ne ide bez dodatnih komplikacija, a dobra vest je da vi ipak možete da ostvarite uspeh ukoliko ste dovoljno strpljivi i uporni.

Ne propustite: 5 Znakova da mu srce vrišti za tobom! Ovakav momak je ludo zaljubljen u tebe!

Ljubav

Pravi je trenutak za ulepšavanje, mada, iz vas i bez toga sija energija romantike, kao da ste izašli iz neke bajke. Neki od vas su u ovom periodu zaista zaljubljeni, a oni koji su slobodni prepušteni su mašti i iščekivanju radosnog susreta. Budite prizemljeni da biste izbegli razočaranje.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

nastavak na sledećoj strani

loading...