VODOLIJA

Ljubavne turbulencije

Život kakav ste dosad vodili i poznavali, bliži se svom kraju. Počinjete da se udaljavate od nekih osoba, rutina se menja, bežite od situacija i prostora koje vas podsećaju na poraze i padove. Osetićete da više ne možete da se nosite s jednim odnosom, shvatate da vas previše opterećuju partnerovi zahtevi koji vas primoravaju na nešto s či još niste spremni da se suočite. Postoji iskušenje da se sakrijete i povučete u sebe i, ako to učinite, objektivno bi trebalo da sagledate šta u vašem odnosu funkcioniše i ima li još prostora za rast i razvoj. U godini ste rehabilitacije i emocionalnog čišćenja od onoga što je bilo. Svaki povratak unatrag, na staro, pokazaće vam još jednom da tamo odavno više nema zadovoljstva. Čak tri pomarčenja će uticati na vas i vaš ljubavni život, 15. februara, 27. jula i 11. novembra. To je energija koja vas budi, pokreće s mesta, pomaže vam da osvestite šta želite, a šta ne, pa posmatrajte šta će se događati u danima iza tih datuma. U celu tu priču umešaće se i kretanje Marsa vašim znakom (16. 5. – 14. 11.), koji će vas voditi u avanture, ali ne i u zasnivanje neke stabilnije veze u kojoj ćete se biti spremni da se zadržite duže. Nestabilne i nezdrave veze teško da će preživeti ove tranzite. Bračni parovi treba da budu spremniji na kompromise, a novi počeci biće burni, strastveni, ali i izazovni.

reklame

Na Dan zaljubljenih: Bićete u centru pažnje voljene osobe, koja bi zaista mogla da se potrudi oko vas i time vam pokaže koliko joj je stalo do vašeg odnosa. Uživaćete!

Veliki ljubavni horoskop za 2020

RIBE

Godina isceljivanja

U odnosu na protekle dve godine koje su bile zahtevne i izazovne, ova će imati isceljujući učinak. Sve je manje briga i strahova, a sve više zadovoljstva i spremnosti da krenete prema napred, u nove ljubavne promene. U tome vam pomaže i Jupiter, koji vam otvara vrata prema putovanjima i udaljenim gradovima, gde pronalazite više sreće i zadovoljstva, a možda i osobu koja vam pruža upravo ono o čemu ste protekle dve godine sanjali. Ako ste razvedeni, možda vam se u idućoj godini ukaže prilika za zasnivanje drugog braka ili barem ozbiljne veze. Ključna lekcija za vas ove godine je da naučite kako primiti ljubav, odnosno biti s osobom koja će vam otvoriti srce i pokazati vam kako se voli. Bez otvaranja i pokazivanja osećanja neće biti značajnijih pomaka prema napred. Imaćete takav test, pitanje je hoćete li ga prepoznati i prihvatiti. Emocionalna nedostupnost i trčanje za osobom koja vam ne može uzvratiti ljubav za vas više neće biti opcija, a to važi i za one koji su u braku ili vezi. Ne možete se više žrtvovati i davati više nego što dobijate. Sad hoćete da budete voljeni, a takva osoba će ući u vaš život. Hoćete li je pustiti, odluka će biti na vama. Od 23. marta do 15. aprila, a potom opet od 26. jula do 19. avgusta, retrogradni Merkur kao vladar vašeg polja partnerstva omogućuje vam reviziju onoga što je bilo i postavljanje novih ciljeva.

Na Dan zaljubljenih: Neko iz vaše prošlosti mogao bi ponovo da “pokuca” na vaša vrata. Mogli biste se iznenaditi jer ste voljeni više nego što mislite da jeste.

loading...