STRELAC

Opraštanje s prošlošću

Nakon dve godine Saturnovog tranzita kroz vaš znak, sad je vreme za mali predah, za opraštanje s onim što je bilo, za otpuštanje jedne vezanosti koja se pretvorila u naviku. Pred vama je godina u kojoj se pripremate za nešto sasvim novo. Zato nemojte žuriti, forsirati odnos koji vas ne zadovoljava, nemojte uletati u odnose s osobama koje vam ništa ne daju, ništa osim prolazne zabave. Pokušajte da budete malo sami, opipajte vlastiti puls, odnosno razmislite o tome kakvu biste vezu želeli da imate i koje bi kvalitete trebalo da ima vaš partner, a koje bi vas usrećile. Ako ste uspešno i zrelo prebrodili Saturnov tranzit i uspeli da unaprediti svoj bračni odnos, sad se malo odmorite od želja, potreba, od borbe, od razmišljanja šta i kako dalje. Dajte i sebi i partneru više slobode. Okrenite se prema sebi i ispunjenju svojih potreba, napunite istrošene energetske resurse, pripremite se za promenu koja će nastupiti ulaskom Jupitera u vaš znak 8. novembra jer će vam taj jednogodišnji tranzit promeniti život, ali samo pod jednim uslovom – da ga dočekate spremni. To podrazumeva mir s ljubavnim iskustvima iz prošlosti i znanje o tome šta želite od svog ljubavnog života. Mnogi od vas već bi u poslednja dva meseca ove godine mogli da dožive veliku pozitivnu promenu na ljubavnom planu.

reklame

Na Dan zaljubljenih: Poruka koju ćete danas primiti mogla bi ubrzati otkucaje vašeg srca. Postoji neko s kim ćete uživati u dugim razgovorima.

Veliki ljubavni horoskop za 2020

JARAC

Emocionalno sazrevanje

Pred vama je jedna od najintenzivnijih godina u dosadašnjem životu, i to na svim životnim poljima, a ponajviše u odnosu sa samim sobom. Saturn i Pluton u vašem znaku pozivaju vas na introspekciju, emocionalno sazrevanje i snažno će promeniti dinamiku vašeg ljubavnog odnosa. Što bolje budete razumeli sebe, to će vaši odnosi napredovati. A osetite li nezadovoljstvo i zapnete li na mestu s kojeg ne znate kuda i kako dalje, očekuje vas velik posao. Pitanje kontrole biće vrlo važno, isto kao i pitanja nerešenih problema iz prošlosti, odnosa koje ste napustili, a niste ih do kraja okončali. Zbog toga će mnogi od vas morati da “otputuju” u prošlost, možda i u zagrljaj bivše ljubavi, kako bi mogli da napišu poslednje poglavlje nedovršene priče. Primetićete da se takva pitanja približavaju sredinom aprila i u prvoj nedelji septembra, kad će se Saturn zaustaviti pre nego što promeni svoj smer kretanja. Uran, planeta slobode i napretka kreće se vašom kućom porodice tako da tokom 2020. može doći do dramatične promene u vašem domu i odnosu sa svojom porodicom, pogotovo s roditeljima. Tradicionalne veze mogu biti razrušene, možda ćete morati nešto u potpunosti da srušite da biste ponoo izgradili. Ne bude li partner sledio vaše planove, doći do razilaženja. U razdoblju od 16. maja do 6. novembra Uran će se privremeno prebaciti u prostore Bika, otvarajući teme kojima ćete se baviti u idućim godinama, a mogu biti vezane za decu, seksualnost i davanje ljubavi.

Na Dan zaljubljenih: Mogli biste da dobijete vrlo neobičan poklon koji će vam pokazati da u vašoj blizini postoji neko ko vas iskreno voli. Očekujte neočekivano.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...