Veliki ljubavni horoskop za 2018

Analize i prognoze za Dan zaljubljenih i celu 2020. za sve znakove: Jupiter u Škorpiji naglasiće seksualni segment ljubavi, a Neptun u Ribama potrebu za romantičnim i dubljim povezivanjem, piše 24sata.hr.

OVAN

Godina iskušenja

Vaš ljubavni život u ovoj godini ulazi u razdoblje preispitivanja i restrukturiranja. Kretanje Saturna i Plutona znakom Jarca donosi neke nove obaveze i odgovornosti na profesionalnom planu, u odnosu s roditeljima i starijim osobama što vas može staviti pod dodatne pritiske, naročito sredinom aprila i tokom prve nedelje septembra, a što će se odraziti na vaš intimni život. Pod ovim uticajima nestabilni odnosi mogu zapasti u krizu, pa će se morati pronaći nova rešenja za stare probleme. Ako u tome ne uspete, lako je moguće da krenete dalje ili se pak upustite u vezu ili flert s osobom koja će biti znatno mlađa ili pak starija od vas. Strast će biti nešto što će vas sve do jeseni snažno inspirisati na delovanje, pa nije isključeno da vam se svidi i neko ko je zauzet. Jupiter u Škorpiji budi želju za intenzivnim ljubavnim iskustvima, pa ćete nešto teže odolevati iskušenjima, naročito ako ste nezadovoljni svojim intimnim životom. Od 26. juna do 27.avgusta retrogradni Mars vas stavlja pred neke dileme i odlaganja, a od 5. oktobra do 16. novembra, kad će se Venera kretati retrogradno znakom Škorpije, ne donosite važne ljubavne odluke.

reklame

Na Dan zaljubljenih: Ovaj dan krije jedno posebno iznenađenje za vas. Mogli biste otkriti da ste nekome mnogo više od prijatelja ili prolazne zabave.

Veliki ljubavni horoskop za 2020

BIK

Na čvrstim temeljima

Većina će sporih planeta biti na vašoj strani u 2020. pa je to vreme za dugoročna planiranja. Imate priliku da unesete više stabilnosti u bračni i ljubavni život. Naiđete li na neke probleme, moći ćete da se oslonite na iskustvo i pomoć starijih osoba, kao i onih koje su stručne za pružanje pomoći. Jupiter u Škorpiji je vaš srećan tranzit koji vas čini otvorenima prema ostvarenju novih odnosa. Lako je moguće da u život privučete novu ljubav ili pak da u postojeći odnos unesete više novih sadržaja i probudite plamen strasti. Samcima je povećana mogućnost zaljubljivanja u osobu koja živi u drugom gradu ili potiče iz druge sredine. Pitanja koja su vezana uz partnerstvo bit će naročito značajna u drugoj nedelji marta i jula, kad će se Jupiter zaustaviti i promeniti smer kretanja. U tom razdoblju dogodiće se nešto značajno što će baciti novu sliku na zatečenu situaciju. Od 15. maja do 7. avgusta Uran će boraviti na prvim stepenima vašeg znaka, što je naročito značajno ako ste rođeni od 21. do 23. aprila jer je pred vama jedna nagla i nepredviđena promena koju nećete moći da kontrolišete. Retrogradna Venera od 5. oktobra do 16. novembra budi sumnje i strahove, pa u tim danima ne donosite važne odluke. Od 26. juna do 27. avgusta Mars se kreće retrogradno, moguć je povratak u prošlost, susret s bivšom ljubavi, ali ne očekujte previše.

Na Dan zaljubljenih: Možda ćete očekivati nešto što se neće dogoditi. Kad je o ljubavi reč, danas razmišljajte manje srcem, a više glavom.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...