Ako radiš ovih 5 stvari u vezi znaj da si vam potpisala smrtnu kaznu

Ovo su stvari koje žene često rade u vezi, a koje u većini slučajeva toliko pogoršavaju odnos da je raskid neminovan.

Kad su u pitanju veze i raskidi, najčešće tek retroaktivno shvatamo u čemu smo pogrešili i šta je dovelo do prekida. Ovo su stvari koje žene često rade u vezi, a koje u većini slučajeva toliko pogoršavaju odnos da je raskid neminovan.

Pretpostavljamo najgore

Umesto da razmišljamo pozitivno, svaku situaciju gledamo iz negativne perspektive. Od muve pravimo slona i kao da se potajno nadamo da je naš dečko nešto pogrešno uradio samo kako bismo se uverile da smo celo vreme bile u pravu.

Upoređujemo kako bismo kritikovale

reklame

“Kad bi barem Marko bio više kao Ivan” – trenutak u kojem svog dečka upoređuješ s dečkom svoje drugarice ili svojim bivšim dečkom je trenutak u kojem si prestala da tražiš pozitivne strane vaše veze i počela da tražiš istu stvar kod nekog drugog. Trava je uvek zelenija kod kompija, a ako ne radiš na svom travnjaku, uvenuće.

Sanjarimo o nekom drugom

Malo sanjarenja je sasvim normalno, ali ako se previše upleteš u razmišljanje o nekom drugom frajeru, lako je moguće da će tvoj početi da ti ide na živce do te mere da ćeš samo tražiti povod za svađu.

Očekujemo da znaju šta nam je u glavi

Muškarci često kažu što im je na umu, a žene ipak više vole da zadrže stvari za sebe i očekuju da muškarac sam zna u čemu je problem. Nakon toga još i krivimo muškarca da ne želi da reši problem, iako mu to zapravo same onemogućavamo.

Upoređujemo sadašnju vezu s početkom

Na početku je sve idilično, lepo i romantično, a žene vrlo često muškarcima zameraju da su se promenili u odnosu na početak. Svaka veza se razvija i raste, i sasvim je normalno da se količina romantike i leptirića s vremenom smanji. Žene koje govore “Pre nisi bio takav” najčešće gube muškarce upravo zato što imaju nerealna očekivanja.

index.hr

loading...