LAV

Biti ili ne biti

U ovoj ćete se godini više posvetiti radnim obavezama, zdravlju i stambenom pitanju, dok će ljubavni život biti u senci ostalih zbivanja. Tranzit Jupitera znakom Škorpije motivše vas na aktivnosti koje će biti vezane uz uređenje doma i kupoprodaju nekretnina. Prašinu u vašem ljubavnom životu uglavnom će podizati pomračenja koje će se tokom prve polovine godine odvijati u vašem i vama nasuprotnom znaku, što znači da vas očekuje mnogo posla u postavljanju granica prema drugima. Kako biti u vezi, a ostati svoj i ne odustati od stvari koje su vama bitne, samo su neka od pitanja koja će biti aktuelna u vreme pomračenja, a i u nedeljama koje će slediti iza njih. Reč je o razdobljima od 15. februara, kad pomračenje Sunca u vašem sedmom polju može označiti kraj jednog poglavlja i početak novog. Pomračenje Meseca u Vodoliji, dakle na istom mestu kao prethodna, dogodiće se 27. jula, pa vas u nedeljama iza očekuje rešavanje osećanja koja su ostala zarobljena ili potisnuta u odnosu s jednom osobom ili u vašem braku. I kao kruna svega, tu je pomračenje Sunca u vašem znaku 11. avgusta koja će zaokružiti ovaj ciklus, nakon kojeg bi vam trebalo biti jasnije što želite od odnosa, braka i ljubavi. A u potragu za svojom srećom možete krenuti na krilima Jupitera koji će 8. novembra ući u vaše polje ljubavi i ostati tamo idućih godinu dana.

reklame

Na Dan zaljubljenih: Pred vama je vrlo buran i aktivan dan, prepun zanimljivih razgovora i susreta. Ljubav, strast i zabava usko se isprepliću.

Veliki ljubavni horoskop za 2020

DEVICA

Učite da volite

Pluton i Saturn kretaće se vašom kućom srca i ljubavi. Imate li decu, šta god da preduzmete kao roditelj imaće dubok učinak na njih i njihovo vaspitanje. Ako niste roditelj, bićete spremniji da preuzmete tu novu ulogu. Možete biti privučeni i ljudima koji će doneti vrlo intenzivna, možda i sudbinska ljubavna iskustva. Odnosi neće biti jednostavni, ali će biti intenzivni i duboki, promeniće vas i vaše navike. Magnetska privlačnost biće jača od razuma, pa je moguće da se upustite u vezu s osobom za koju instinktivno znate da nije dobra za vas. Saturn će nakon dve godine nestabilnih uticaja napokon stati na vašu stranu, želećete da se skrasite, savijete s nekim svoje ljubavno gnezdo, naučite da dajete i primate ljubav bez straha. Učite da volite. Neće biti jednostavno i ako preživite neka krizna razdoblja, kao što će biti mart, april, potom i oktobar, vaša će veza potrajati. Neptun u sedmoj kući odnosa i partnerstva stvaraće povremeno zabune i konfuzije u odnosu s partnerom. On ovde donosi mogućnost zabluda i iluzija, ulepšavaćete sliku svog braka. Neke tajne mogu biti otkrivene,ali sve to ne bi trebalo ozbiljnije ugroziti vaš ljubavni život, naročito ako ste u odnosu u kojem ima iskrenosti i poverenja. Obratite pažnju na događaje koji će se događati oko 18. juna i 27. novembra, kad će Neptun promeniti smer svog kretanja. Pred kraj godine postoji mogućnost preseljenja i promena na stambenom planu, pa čak i proširenja porodice.

Na Dan zaljubljenih: Očekujete li neki romantičan iskaz ljubavi od strane partnera, učinite ono što priželjkujete da dobijete od njega. Potom će vam sve biti jasnije.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...