BLIZANCI

Gde je nestala strast?

Nakon dvogodišnjeg tranzita Saturna vašim poljem partnerstva, sad možete lagano odahnuti, on nastavlja svoje putovanje u novi zodijački sektor, a vi se možete opustiti. Mnogi će biti motivisani da donesu konačnu odluku vezanu uz odnos u kojem se nalaze. Saturn će se pridružiti Plutonu u znaku Jarca i lako je moguće da ćete od nekih osoba morati da odustanete. Suočavajući se s tim promenama u svom životu moraćete da pogledate u sebe, sprovodite strategije za prilagođavanje promenama koje ulaze u vaš život, usvojite nova i sveža iskustva kako biste mogli da se krećete napred. Jupiter će se kretati znakom Škorpije i vašom šestom kućom, pa bi samci novu simpatiju mogli pronaći na radnom mestu ili je upoznati putem kolega s posla. Ako ste u braku ili dugoj vezi vreme je da se ozbiljnije pozabavite intimom unutar svoje spavaće sobe. To bi moglo biti jedno od područja ljubavnog života koje možda neće najbolje funkcionisati. A nestanak strasti može vas dovesti u iskušenje da se upustite u vanbračni flert i zapetljate u odnos koji neće biti jednostavan. Samci ovoga znaka ono pravo mogu početi očekivati nakon što Jupiter uđe u znak Strelca 8. novembra. Od tada pa u idućih godinu dana otvara vam se novo poglavlje vašeg ljubavnog života.

reklame

Na Dan zaljubljenih: Bićete avanturistički raspoloženi i imaćete sreće u zavođenju. Ako vam se sviđa neko, pravi je trenutak da upotrebite skrivene adute.

Veliki ljubavni horoskop za 2020

RAK

Nova ljubav

Velike promene su pred vama. Pluton u sedmoj kući promeniće vaše stavove o vezi i braku. Tražićete više dubine i intenziteta u odnosu, ali ako postoje neke nerešene napetosti u vašem braku vreme je da zasučete rukave. Vašom astrološkom kućom partnerstva šetaće se i Saturn, veliki učitelj zodijaka, koji upućuje na preuzimanje veće odgovornosti i podmirivanje neraščišćenih računa. Ne nađete li dovoljno motivacije da se uskladite s vašim partnerom, lako je moguće da će doći do privremenog razdvajanja. No oni koji prežive ove uticaje i iskušenja koja će biti najintenzivnija u martu, aprilu i od 13. jula do 11.avgusta, koliko će delovati pomračenje Sunca u vašem znaku, postaće bliži i jači nego ikad. U vreme retrogradnog kretanja Saturna od 18. aprila do 6. septembra nemojte dopustiti strahovima i nepoverenju da vas distanciraju od voljene osobe. Neke zahtevne okolnosti olakšaće vam tranzit Jupitera vašom kućom ljubavi. Budiće optimizam, želju za novim iskustvima i obogatiće vaš društveni život. Ovaj tranzit može naročito obradovati samce ovoga znaka koji bi se mogli zaljubiti i sa Saturnom u Jarcu ući u ozbiljnu vezu s osobom koja će možda biti mlađa od njih ili koju će poznavati od pre. Otvoreni ste za primanje ljubavi, za roditeljsku ulogu, a veza koja će vam se dogoditi otkriće vam mnogo o vama.

Na Dan zaljubljenih: Nadate li se čestitki od osobe koju još niste zaboravili, radije se usmerite na osobe i aktivnosti koje vas usrećuju. Iluzije znaju biti razočaravajuće.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...