VAGA

Potraga za bliskošću

U 2020. godini otvoriće se teme poverenja, nerešenih strahova i sigurnosti, kako u sebe, tako i u partnera. Vaš ljubavni odnos reflektovaće vam bolna pitanja iz detinjstva kojima bi se bilo dobro pozabaviti jer njihovim rešavanjem možete unaprediti svoj emotivni život. Neki strahovi i nesigurnosti s kojima duže živite sad izlaze na površinu. Ne budete li zadovoljni svojom vezom, nemojte odustati bez borbe. Probajte sve što možete kako biste ponovo uspostavili izgubljenu bliskost i intimnost. Uran u kući odnosa i partnerstva donosi nepredvidive i nagle događaje, potrešće odnose koje imate u svom životu. Uran ne poštuje status quo i “udariće” na slabe tačke vašeg partnerskog odnosa, a prepoznavanje onoga što jeste promeniće mnogo toga. Ako ste sami, imaćete više prilika za flert i neobavezna druženja. Lako je moguće da pobrkate seks s ljubavlju i da shvatite kako druga strana i ne misli tako ozbiljno kao vi. Izgubite li interesovanje za partnera, a što je u ovoj godini lako moguće, doći će do raskida, nakon kojeg će vam biti jasnije šta ste imali, a šta vam je potrebno da biste bili srećni. U ovoj godini naglasak će biti i na porodičnim pitanjima, stanovanju, odnosu s roditeljima, mnogi bi mogli da se odluče na preseljenje i da zatvore jedno poglavlje svog života, što obično najavljuje tranzit Saturna četvrtom kućom.

reklame

Na Dan zaljubljenih: Mogli biste da provedete jako lepe trenutke u društvu voljene osobe, ali i prijatelja, u zavisnosti od toga šta će biti vaš izbor. Znaćete da ste voljeni.

Veliki ljubavni horoskop za 2020

ŠKORPIJA

Novi početak

Jupiter će veći deo godine provesti u vašem zodijačkom prostoru, a njegovi optimistični blagoslovi mogu biti brojni, u zavisnosti od toga šta ćete vi birati i stvarati. On obično najavljuje novi početak, priliku za sveži start, novu ljubav, trudnoću, pa i ulazak u brak, sve zavisi od toga u kakvoj ste trenutnoj situaciji i koji su vam prioriteti. Postavite sebi cilj i krenite prema njemu. Mnogi će ljudi ući u vaš život, što je dobra vest za samce, koji bi u ovoj godini mogli da upoznaju osobu koja će im pokazati koliko vrede i obogatiti im život novim iskustvima i spoznajama. Saturn i Pluton daju vam fokus, izoštravaju snagu vašeg uma, sad jasnije vidite šta imate i šta biste hteli da imate u svom životu. Neptun putuje kroz vašu kuću ljubavi i romantike, a ovaj će tranzit pridoneti buđenju romantike i zanosa. Seksualna veza s vašim partnerom ne može više biti glavna motivacija, javlja se potreba za dubljim povezivanjem. Veći deo godine Mars će se kretati znakom Vodolije (16. 5. – 14. 11.), s tim da će od 26. juna do 26. avgusta biti retrogradan i nakratko ući u znak Jarca. Ova planeta vas može ubacivati u destruktivna stanja, biti izvor nekih konflikata u privatnom životu, ali pokazaće vam mnogo o tome za šta se vredno borite i koliko ste spremni na kompromise, koji su sastavni deo bračnog života.

Na Dan zaljubljenih: Za vas će ovo biti dan, kao i svaki drugi. Poželećete da ga provedete u miru svog doma i s osobom u čijem se društvu osećate opušteno.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...