Mesečni horoskop za novembar 2021
Mesečni horoskop za novembar 2021

Mesečni horoskop za novembar 2021

Ovan

Ljubav:

Iznenadni događaji su obeležje početka ovog meseca. Za neke Ovnove biće i puno strasti sa osobom koja im se već izvesno vreme dopada. Bračni ne bi smeli da pomišljaju na tajnu vezu, jer sebi mogu da stvore komplikacije. Pojedini iz ovog znaka su ozlojađeni na neke prijatelje i poznanike zbog neistinitih priča koje su širili. Veliki pritisak okoline su već istrpeli i ne bi smeli da uđu u bilo koji sukob. Uzdržite se sredinom ovog meseca.

reklame

Posao:

Na poslu vlada nerazumevanje. Nastavite površan odnos sa jednim kolegom. Tako je najbolje. Moguć je novčani dobitak na početku meseca koji će vas obradovati. Pojedini iz ovog znaka imaju malo vremena da završe sve obaveze koje su se nagomilale. Drugi imaju komplikacije u poslovnim odnosima iako su bili iskreni. Saznaće ubrzo da su rekla-kazala priče učinile svoje. Iako situacija nije sjajna, ubrzo će se razjasniti istina.

Zdravlje:

Glavobolja će biti svakodnevna pojava tokom prve i druge nedelje ovog meseca. Proverite svoje zdravstveno stanje kdo lekara.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Bik

Ljubav:

Nezadovoljni ste postojećom situacijom, ali jedna osoba može pozitivno da utiče na vas i vaše raspoloženje. Oni Bikovi koji su u braku, dan će im biti ispunjen nežnošću i pažnjom partnera. Mudri ste i uzdržljivi da ne kažete parteru sve što vam je na umu i to je najbolje u ovom trenutku. Ne želite da napravite neku grešku koju nećete moći da ispravite u dogledno vreme. Pojedini Bikovi vrše pripreme pred odlazak kod matičara na kraju meseca. Radosni događaj će biti u najužem krugu. Porodica može da vam komplikuje planove, ali držite se vi vašeg stava. I za slobodne Bikove ljubav je prava tema ovog perioda. Nemiran period je sada iza vas, pa uživajte u danima koje predstoje.

Posao:

Budite umereni kada je novac u pitanju. Nije vreme za povećane troškove. Prisutan je umor na poslu, ali i zadovoljstvo postignutim. Ne plašite se. Nećete izgubiti istrajnost i volju kada je nov posao u pitanju. Postoje prepreke, čak i loša iznenađenja, ali se setitie kroz kakve ste situacije prolazili ranije. Posebna tenzija je u odnosu na novog kolegu. Nemojte terati inat, bez obzira da li neko to zaslužuje ili ne. Neugodni razgovori su poželjni jer ćete time razrešiti nesuglasice.

Zdravlje:

Osetljivi su vam sinusi.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...