UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama koje se ne propuštaju pokazuje da se definitivno nećemo uvek dobro slagati. Biće tu nesuglasica, prepiranja, histerisanja, ljubomorisanja, svađa i svega i svačega, što je divno. Loše je kada čovek glumi kako je sve u redu, a ništa nije… Piše besnopile.rs

Uporedite vaše znakove i saznajte koliko ste kompatibilni i kakva vas zajednička budućnost očekuje po uporednom horoskopu.

RAK

Rak i Ovan

Suprotnosti se privlače

Suprotnosti se privlače, pa će tako temperamentan i borbeni Ovan brzo pasti na šarm povučenog i ćutljivog Raka. Ovan će upotrebiti sve svoje čari kako bi osvojio Rakovu pažnju, dok će se sramežljivom Raku svideti Ovnova otvorenost i samopouzdanje. Uprkos početnoj zanesenosti, Rak s vremenom ipak više neće moći da se nosi s Ovnovom velikom energijom i konstantnom željom za uzbuđenjem i pokretom, što će se pokazati kao velika prepreka za uspeh ove veze. Ovan ipak neće imati razumevanja za Rakovu ćudljivost i preteranu osećajnost pa će početi da ga smatra previše zahtevnim. Ukoliko oboje ne ulože više strpljenja i tolerancije, razlike u temperamentima mogle bi u završnici presuditi njihovom odnosu.

reklame

Najbolji aspekti odnosa: Ukoliko savladaju početne prepreke, njihova veza mogla bi da bude zaista kvalitetan spoj Ovnovske energije i Rakove empatije. Rak je požrtvovan i spreman sve da uradi za ljude koje voli, a njegovi izlivi pažnje i romantičnih gestova imponovaće ponosnom i pomalo taštom Ovnu koji u ljubavnoj vezi želi da se oseća jedinim i posebnim.

UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama
UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama

Rak i Rak

Veza puna romantike, nežnosti i drame

Rak je poznat kao najosetljiviji znak Zodijaka, stoga će veza dvoje takvih ljudi biti prepuna romantičnih i nežnih trenutaka, ali joj zasigurno neće nedostajati ni drame. Njih dvoje će se brzo privući jer će ih spojiti zajednička želja za romantikom, ljubavlju i pažnjom, kao i činjenica da oboje poštuju i cene porodične vrednosti. Ipak, Raku treba čvršći i realniji partner koji će znati da ga uteši kad upadne u jedno od svojih melanholičnih raspoloženja, stoga će mu veza s osobom koja je jednako osetljiva i podložna spoljnim uticajima često predstavljati teret. Oboje su kućni tipovi koji ne vole previše da izlaze pa će njihov dom biti veoma lepo i ugodno mesto, ali postoji opasnost da se previše ulene i potpuno izbace druge ljude iz svog života, pa bi s vremenom mogli jedno drugom dosaditi.

Najbolji aspekt odnosa: Oboje su požrtvovni, nežni i spremni sve da urade za voljenu osobu, zbog čega ova veza ima velike izglede za uspeh. Budući da su slični, tolerisaće partnerovu potrebu za povlačenjem u samoću, kao i česte promene raspoloženja.

HOROSKOP: Sa ovim znakovima nema sreće u ljubavi! Ovan ne može sa Devicom, Vaga sa Rakom

Rak i Škorpija

Rođeni jedno za drugo

Ovo je jedna od najboljih astroloških kombinacija. Spoj dva vodena znaka uvek je poseban jer se radi o ljudima koji se razumeju na podsvesnom nivou pa se mogu sporazumeti bez mnogo reči. Njih dvoje će da se zaljube već na prvi pogled i nakon što započnu vezu, neće nikad da se odvajaju. Između njih vlada magnetska privlačnost koja obećava sadržajan seksualni život, što je i jednom i drugom potrebno da bi se osećali ispunjenima. Rak će Škorpiji pokloniti celog sebe pa će inače ljubomorna Škorpija biti potpuno sigurna u Rakovu odanost i vernost. Škorpja će, s druge strane, svog Raka obasipati pažnjom i ljubavlju, zbog čega će se on osećati sigurno i zaštićeno. Velika prednost ove veze je i ta što je Rak uvek spreman prvi da popusti, što će odgovarati kompromisima nespremnoj Škorpiji.

Najbolji aspekt odnosa: Rak i Škorpija jedno u drugom bude najbolje osobine, stoga je ovo zaista magična veza koja može oboma doneti mnogo dobrih stvari. Rak Škorpiji neće davati povoda za ljubomoru te će mu poklanjati dovoljno pažnje da bi se ovaj osećao posebnim, dok će Škorpija Raku zauzvrat biti idealan partner koji će ga ohrabrivati da ostvari ciljeve.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...