UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama koje se ne propuštaju pokazuje da se definitivno nećemo uvek dobro slagati. Biće tu nesuglasica, prepiranja, histerisanja, ljubomorisanja, svađa i svega i svačega, što je divno. Loše je kada čovek glumi kako je sve u redu, a ništa nije… Piše besnopile.rs

Uporedite vaše znakove i saznajte koliko ste kompatibilni i kakva vas zajednička budućnost očekuje po uporednom horoskopu.

VODOLIJA

Vodolija i Blizanci

Savršena veza

Blizanac i Vodolija su zaista stvoreni jedno za drugo, stoga ne čudi što je ovo jedna od češćih i uspešnijih astroloških kombinacija. Njih dvoje se savršeno razumeju, oboje su komunikativni, optimistični i znatiželjni pa im nikad ne nedostaje uzbuđenja ni tema za razgovor. I jedan i drugi znaju kako zadržati partnerovu pažnju, što je dodatan plus ovoj vezi jer i Blizanac i Vodolija lako gube interes i skloni su da pobegnu kad im neko dosadi. Oboje vole da se osećaju slobodno i nesputano, a budući da su tolerantni, neće gnjaviti partnera s ispadima ljubomore i sumnjičavosti. Zajednički izlasci, druženje s brojnim zanimljivim ljudima i sklapanje novih poznanstava u kojem oboje uživaju dodatno će učvrstiti ovaj odnos i učiniti ga otpornim na sve probleme.

reklame

Najbolji aspekt odnosa: Razumeju se, uvažavaju i cene te u svemu jedno drugom pružaju podršku. Čim se upoznaju, pitaće se kako su uopšte mogli jedno bez drugog, a njihova zajednica pružiće im sve što traže od veze.

UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama
UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama

Vodolija i Vaga

Predodređeni za uspeh

Retko koja veza može biti toliko uspešna i dugotrajna kao ona između Vage i Vodolije. Jedno u drugo će se zaljubiti čim se upoznaju, nakon čega više neće hteti ni trenutka da budu odvojeni. Vodiće bogat i uzbudljiv društveni život pa im zajedno nikad neće biti dosadno. Vodolija će u neodlučnoj i pomalo inertnoj Vagi probuditi želju za uzbuđenjima i zabavom, pa će ona uz njega postati mnogo vedrija i aktivnija nego što je ikad bila. Zauzvrat će svojoj Vodoliji pružati bezrezervnu podršku i davati mu dovoljno slobode da se nikad ne oseti sputanim. Vodolija neće imati potrebu da traži zadovoljstvo izvan bračne postelje jer će u partneru Vagi pronaći sve što mu treba, i ljubavnika, i prijatelja i životnog saputnika. Oboje su altruistični i rado pomažu drugima, pa će njihov dom uvek biti otvoren za prijatelje.

Najbolji aspekti odnosa: Kad su zajedno, jedno u drugom bude najbolje osobine, i upravo je zato njihova zajednica jedinstvena i posebna. Iskreno se vole, cene i uvažavaju pa se neće sukobljavati oko gluposti. Njihova veza će uspešno prevladati sve prepreke i izazove jer su svesni da se za nju vredi boriti.

HOROSKOP: Sa ovim znakovima nema sreće u ljubavi! Ovan ne može sa Devicom, Vaga sa Rakom

Vodolija i Strelac

Uzbudljiva i zabavna veza

Strelac i Vodolija prave veoma skladan par, a njihova veza se temelji na otvorenoj komunikaciji, razumevanju i zajedničkoj potrebi za izazovima i uzbuđenjima. Budući da su oboje liberalne osobe širokih shvatnja, njihova će veza biti lišena ljubomore i posesivnosti, što će obojici omogućiti da budu ono što jesu. I Strelac i Vodolija žele partnera koji će im biti prijatelj i pružati im bezuslovnu podršku, što će u ovoj vezi i pronaći. Zajednička žeđ za uzbuđenjem i zabavom nateraće ih da se bave sportom, odlaze na mnoga putovanja i oprobavaju se u novim stvarima, Ovaj će par uvek imati mnogo prijatelja kojima će vrata njihova doma uvek biti otvorena, a budući da su oboje altruisti, često će udomljavati napuštene životinje. Jedan drugome nikad neće prigovarati ako požele malo odvojenosti, stoga je ovo vrlo skladna i stabilna veza.

Najbolji aspekti odnosa: Svaki problem mogu rešiti iskrenom i otvorenom komunikacijom. Osim ljubavnika, jedan drugome će biti i najbolji prijatelj, što će dodatno učvrstiti ovu ionako stabilnu vezu.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...