horoskop i raskid

Neke veze su od samog početka osuđene na propast. Neki put vas i astrologija može poštedeti razočarenja. Pročitajte koji znaci vam nisu suđeni. Ovim kombinacijama znakova nema sreće u ljubavi!

kaži zbogom

OVNU NE LEŽE BLIZANCI, DEVICE I RIBE

Ovnovi su uvek raspoloženi za nove ljubavne avanture, pa često u vezu ulete nepromišljeno. Ne vole ljude koji mnogo kukaju, pa takvi nemaju šanse kod njih. Najviše ih privlači samouverenost. Oni se nikako ne slažu sa Ribama, koje su previše emotivne za njih, sa Blizancima, s kojima se stalno svađaju i sa Devicama, čija komplikovanost im izaziva glavobolje.

reklame

NE PROPUSTITE: MUŽ ME JE PREVARIO! Ali ja sam ta koja je uništila porodicu čineći ove strašne greške!-Ispovest

BIK NE FUNKCIONIŠE S OVNOVIMA, STRELČEVIMA I BLIZANCIMA

Bikovima upravlja Venera, pa su oni savršene osobe za obiljnu vezu, ali tek kad nađu nekoga ko im odgovara. Do tada užiavju u beznačajnim vezicama. Oni preziru tračare koje se mešaju u tuđe živote. Najgore se slažu sa Ovnovima, s kojima se zbog jakih karaktera često prepiru, sa Blizancima, čiji im nemir ne prija i sa Strelčevima, koji se ponašaju previše slobodno za njih i tu nema sreće u ljubavi.

UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama koje se ne propuštaju: Sudbinska ljubav spaja ove znakove do kraja života

BLIZANCI SE NE SLAŽU SA BIKOVIMA, RAKOVIMA I RIBAMA

Blizanci se lako zaljubljuju, ali se isto tako lako i odljubljuju ako su razočarani. Obijaju ih oni s kojima ne mogud anađu zajedničku temu i predvidljivi ljudi. U ljubavi se nejgore slažu sa Bikovima, koji ne mogu da ih prate u stopu, jer su premalo ambiciozni za njih, sa Rakovima, koji su previše predvidljivi i sa Ribama, jer ih njihova emotivnost guši.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.