UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama koje se ne propuštaju pokazuje da se definitivno nećemo uvek dobro slagati. Biće tu nesuglasica, prepiranja, histerisanja, ljubomorisanja, svađa i svega i svačega, što je divno. Loše je kada čovek glumi kako je sve u redu, a ništa nije… Piše besnopile.rs

Uporedite vaše znakove i saznajte koliko ste kompatibilni i kakva vas zajednička budućnost očekuje po uporednom horoskopu.

DEVICA

Devica i Bik

Idealan par

Ovo je veza koja funkcioniše na svim nivoima. Oboje su praktični, racionalni, štedljivi i spremni na naporan rad kako bi sebi i bližnjima osigurali što lepši i prijatniji život. Iako će sumnjičavoj Devici trebati vremena da se opusti i stekne poverenje u Bika, jednom kad se uveri u njegove iskrene namere u njemu će prepoznati partnera za celi život. Bik je veoma senzualan znak kome seks predstavlja nasušnu potrebu, dok je Devica u seksualnom smislu neretko stidljiva i povučena. Uz Bikovu pomoć, s vremenom će uspeti da se opusti i nauči da uživa u krevetu. Iako je ova veza vrlo stabilna, Devicina preterana kritičnost i sitničavost ljutiće Bika, koji će na njene prigovore uzvratiti svađama i inatom. Ipak, oba znaka su veoma strpljiva i tolerantna pa je ova veza predodređena na uspeh.

reklame

Najbolji aspekti odnosa: Slični karakteri i isti način razmišljanja čine Bika i Devicu veoma kompatibilnim partnerima koji mogu savladati i najveće poteškoće. Oboje su strpljivi, istrajni i spremni na ustupke u svrhu očuvanja veze koja im mnogo znači.

UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama
UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama

Devica i Devica

Idealni životni saputnici

Dve Device čine dobru ljubavnu kombinaciju, pod uslovom da se uopšte uspeju upoznati. Obe su, naime, povučene i sramežljive pa će proći i nekoliko meseci pre nego što se jedna od njih odvaži da napravi prvi korak. Ipak, čim se zbliže, shvatiće da su stvorene jedna za drugu i neće se nikad razdvajati.

Device su inteligentne i analitične osobe, stoga će često voditi intelektualne rasprave i zajedno posećivati pozorišta i izložbe. Njihov dom će uvek blistati od čistoće, a jedini problem može biti što su oboje suviše kritični i zahtevni. Devici ponekad treba partner koji će je ohrabrivati i potsticati da u životu bude što hrabrija, stoga bi je skeptičan i oprezan partner mogao malo kočiti. Kao par neće biti skloni promenama i novim iskustvima, već će se držati uvek istih proverenih stvari, stoga postoji opasnost da im veza upadne u rutinu. Seksualni život biće iznenađujuće dobar jer jedno drugom znaju otpustiti kočnice.

Najbolji aspekti odnosa: Izvrsno se slažu i nadopunjuju, stoga čine savršene životne suputnike čiji je život lišen bespotrebnih svađa i sukoba. Oboje žele red i mir i ne vole iznenađenja, stoga će stvoriti skladnu malu zajednicu koja će im predstavljati utočište i sigurnu luku.

HOROSKOP: Sa ovim znakovima nema sreće u ljubavi! Ovan ne može sa Devicom, Vaga sa Rakom

Devica i Jarac

Pouzdani partneri

Dva zemljana znaka uvek čine savršen spoj zato što imaju slične potrebe i identične poglede na svet, pa tako i ovaj par čini jednu od boljih astroloških kombinacija. Oboje su praktični i racionalni te se ne zanose nerealnim idejama. Štedljivi su i ne troše novac na bespotrebne gluposti pa se nikad neće svađati oko finansija. Devica i Jarac će se u svemu izvrsno slagati i nadopunjavati, a budući da su oboje tradicionalni ljudi, održavanje stabilnog porodičnog života biće im od presudne važnosti. Jarac će svojom odlučnošću ohrabrivati Devicu i pomagati joj pri donošenju odluka, dok će ona njemu pružati potporu i sigurnost koji su mu nužni za psihički mir. Ova dva znaka imaju slične životne želje i planove pa će zajedno zasnovati čvrstu i stabilnu zajednicu koja će trajati čitav život.

Najbolji aspekti odnosa: Pouzdani su i lojalni pa će imati bezgranično poverenje jedno u drugog. Njihovoj vezi će možda da nedostaje strasti, ali zato će uvek moći da se oslone jedno na drugo, što je oboma od presudne važnosti za uspeh ljubavne veze.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...