UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama koje se ne propuštaju pokazuje da se definitivno nećemo uvek dobro slagati. Biće tu nesuglasica, prepiranja, histerisanja, ljubomorisanja, svađa i svega i svačega, što je divno. Loše je kada čovek glumi kako je sve u redu, a ništa nije… Piše besnopile.rs

Uporedite vaše znakove i saznajte koliko ste kompatibilni i kakva vas zajednička budućnost očekuje po uporednom horoskopu.

BLIZANCI

Blizanci i Ovan

Veza bazirana na razumevanju

Njihova veza baziraće se na međusobnom razumevanju, toleranciji i otvorenoj komunikaciji. Oboje su vedri, spontani i energični te zadržavaju optimizam i u najkritičnijim situacijama pa će jedno drugome u svemu biti podrška. Odlično se nadopunjavaju, jer je Blizanac pun ideja i originalnih zamisli, koje će uz Ovnovu inicijativu i potporu uspeti da pretoče u stvarnost. Ovnu će se svideti Blizančeva razigrana i aktivna priroda, radoznalost i inteligencija, dok će Blizanac ceniti Ovnovu odvažnost i hrabrost kojima se sam ne može pohvaliti. Problemi mogu nastati ako Blizanac bude očijukao sa zgodnim pripadnicima suprotnog pola, što se ljubomornom i posesivnom Ovnu neće nimalo svideti.

reklame

Najbolji aspekti odnosa: Otvorena komunikacija i iskrenost ovu vezu čine vrlo stabilnom i otpornom na sve probleme. Mnoštvo zajedničkih interesa i slični pogledi na svet učiniće od Ovna i Blizanca dobitan spoj partnera, koji se nikad neće zasititi jedno drugog.

UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama
UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama

Blizanci i Škorpija

Najbolje se slažu u krevetu

Premda ih na prvi pogled ništa ne veže, Blizanac i Škorpija imaju sličnosti koje bi ih mogle spojiti. Oboje su veoma inteligentne, svestrane i sposobne osobe koje znaju da se snađu u životu, ali tu svaka sličnost prestaje. Škorpija je strastvena osoba koja od ljubavnog partnera traži potpunu posvećenost i odanost, koje mu Blizanac ne može ponuditi. Škorpijine emocije su previše intenzivne i duboke da bi ih pomalo površni i intelektualni Blizanac mogao da razume. Kad se tome doda Blizančeva razigranost i sklonost flertu koja Škorpiju čini ljubomornom, možemo s pravom reći da je ovo eksplozivna kombinacija koju je teško održati stabilnom. Najbolje će se slagati u krevetu i u vođenju intelektualnih rasprava, ali za ostvarenje dublje i smislenije veze nemaju previše izgleda jer oboje ipak traže nešto drugo od ljubavne veze.

Najbolji aspekt odnosa: Njima zasigurno neće biti dosadno. Većinu vremena provodiće u krevetu, a Škorpija će biti oduševljena Blizančevom otvorenošću i spremnošću na eksperimente. Oboje su inteligentni i poseduju široko znanje, pa će uživati u vođenju dugih i zanimljivih razgovora.

HOROSKOP: Sa ovim znakovima nema sreće u ljubavi! Ovan ne može sa Devicom, Vaga sa Rakom

Blizanci i Vodolija

Savršena veza

Blizanac i Vodolija su zaista stvoreni jedno za drugo, s toga ne čudi što je ovo jedna od češćih i uspešnijih astroloških kombinacija. Njih dvoje se savršeno razumeju, oboje su komunikativni, optimistični i znatiželjni pa im nikad ne nedostaje uzbuđenja ni tema za razgovor. I jedan i drugi znaju kako da zadrže partnerovu pažnju, što je samo plus ovoj vezi jer i Blizanac i Vodolija lako gube interes i skloni su da odustanu kad im neko dosadi. Oboje vole da se osećaju slobodno i nesputano, a budući da su tolerantni, neće gnjaviti partnera s ispadima ljubomore i sumnjičavosti. Zajednički izlasci, druženje s brojnim zanimljivim ljudima i sklapanje novih poznanstava u kojem oboje uživaju dodatno će učvrstiti ovaj odnos i učiniti ga otpornim na sve probleme.

Najbolji aspekt odnosa: Razumeju se, uvažavaju i cene, te u svemu jedno drugom pružaju podršku. Čim se upoznaju, pitaće se kako su uopšte mogli jedno bez drugog, a njihova zajednica pružiće im sve što traže od veze.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...