UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama koje se ne propuštaju pokazuje da se definitivno nećemo uvek dobro slagati. Biće tu nesuglasica, prepiranja, histerisanja, ljubomorisanja, svađa i svega i svačega, što je divno. Loše je kada čovek glumi kako je sve u redu, a ništa nije… Piše besnopile.rs

Uporedite vaše znakove i saznajte koliko ste kompatibilni i kakva vas zajednička budućnost očekuje po uporednom horoskopu.

JARAC

Jarac i Bik

Veza za ceo život

Veze između dva zemljana znaka uvek su stabilne, dugovečne i otporne na sve probleme, što je i ovde slučaj. Čim se upoznaju, Biku i Jarcu je jasno da su idealni partneri koji mogu zasnovati uspešnu i stabilnu zajednicu. Naime, jedan i drugi u vezi najpre traže sigurnost, kako materijalnu, tako i emotivnu, stoga će odahnuti kad shvate da su pronašli partnera koji je jednako lojalan, odan i pouzdan poput njih samih. I Bik i Jarac se boje nemaštine i neizvesne budućnosti pa će ulagati mnogo truda kako bi stekli dovoljno sredstava za ugodan i siguran život. Problem nastaje kad Bik postane suviše rastrošan, što mu Jarac nikako ne može oprostiti, a zameraće mu i povremene trenutke lenjosti. Biku bi povremeno mogla zasmetati Jarčeva okupiranost poslom i nezainteresovanost za ljubavne igrice u krevetu.

reklame

Najbolji aspekt odnosa: Bik i Jarac su idealan spoj dvoje ljude koji imaju slična razmišljanja, želje i snove. Oboje cene porodične vrednosti pa će njihov brak biti stabilan i doživotan, a ako i naiđu na ikakve probleme, ljubav i poštovanje koje osećaju jedno prema drugom pomoći će im da ih uspešno prevladaju.

UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama
UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama

Jarac i Rak

Ne mogu jedno bez drugog

Ovo je jedna od onih kombinacija u kojoj se partneri često svađaju, ali istovremeno ne mogu jedno bez drugog. Između njih postoji vrlo snažna fizička privlačnost koja će ih nagnati da brzo započnu uzbudljivu ljubavnu vezu, ali vrlo će brzo shvatiti da su potpuno različiti. Nežan i osetljiv Rak neće u hladnom i distanciranom Jarcu nailaziti na očekivanu podršku, a Jarčeva emocionalna distanciranost mogla bi u ovoj vezi predstavljati veliki problem.

Jarcu će smetati Rakova preterana osetljivost, a na njegove suze i optužbe će ostati hladan, što će ih još više udaljiti jedno od drugog. Ukoliko na vreme prihvate činjenicu da su drugačiji i nauče uvažavati partnerove potrebe, ova veza bi mogla dugo potrajati. Situacija je bolja ukoliko je Jarac muškarac, jer je Račica spremna na velike žrtve i ustupke kako bi ga usrećila, dok bi se u obrnutoj situaciji muškarac Rak mogao osećati ugroženim jer će smatrati da je uvek on taj koji popušta.

Najbolji aspekt odnosa: Iskreno se vole i uživaju da provode vreme zajedno, stoga bi bila prava šteta da dignu ruke od ove veze pri pojavi prvih problema. Jedno drugom su vrlo privrženi, a u vezi su oboje lojalni, odani i uporni.

HOROSKOP: Sa ovim znakovima nema sreće u ljubavi! Ovan ne može sa Devicom, Vaga sa Rakom

Jarac i Škorpija

Sličnosti garantuju uspeh

Škorpija i Jarac se svide jedno drugom na prvi pogled, a redovno ih spoje slična razmišljanja i pogledi na život. Iako su oboje na glasu kao ozbiljni i pesimistični znakovi, Škorpija i Jarac se zajedno ustvari dobro zabavljaju jer oboje imaju sličan, pomalo mračan smisao za humor i smeju se istim stvarima. Ovaj par može dobro funkcionisati na svim poljima, pa čak i na seksualnom, jer je Škorpija jedan od retkih partnera koji će uspeti da u sramežljivom Jarcu probudi njegovu divlju stranu. Oboje su štedljivi i racionalno upravljaju novcem, ambiciozni su i žude za moći pa jedno drugom nikad neće zamerati prezaposlenost. Problem može predstavljati obostrana tvrdoglavost i nepopustljivost, ali spone između njih su obično toliko jake da malo šta može ozbiljnije ugroziti njihovu vezu. Jedno u drugom pronaći će lojalnog, pouzdanog i stabilnog partnera za čitav život.

Najbolji aspekti odnosa: Škorpija i Jarac su toliko privrženi jedno drugom da ih niko i ništa neće razdvojiti jednom kad se zaljube. Iako su oboje jake i tvrdoglave ličnosti, biće spremni na povremene ustupke jer oboje iskreno žele da ova veza uspe. Zajedno čine idealan par koji ima iste želje.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...