Dnevni horoskop za 18 februar 2021 godine
Dnevni horoskop za 18 februar 2021 godine

Dnevni horoskop za 18 februar 2021 godine: Čudno je kako neke stvari iz prošlosti još uvek utiču na tvoje trenutno raspoloženje. Pomiri se sa činjenicom – više nemaš kontrolu, niti uticaja na izvesne ljude.

Ovan (21.3 – 20.4.)

Tvoj dom će od popodneva biti okupljalište prijatelja i komšija. Mnogi od njih nenajavljeno će banuti na tvoja vrata, ali to ti neće nimalo smetati, jer ćeš uživati u veseloj i opuštenoj atmosferi. Izvrsna koncentracija olakšaće ti rad pa ćeš u kratkom roku dovršiti školske zadatke.

Bik (21.4 – 20.5.)

Privešćeš kraju zadatak oko kog si se mnogo trudila/trudio, ali nećeš biti zadovoljna/zadovoljan reakcijama nastavnika. Očekivala/očekivao si više pohvala, ali nemoj dozvoliti da ti to umanji motivaciju za buduće zadatke. Odazovi se pozivu prijatelja i pođi u šetnju.

Blizanci (21.5. – 20.6.)

reklame

Obrati pažnju na male signale koji ti danas sugerišu da se stvari ne odvijaju u željenom pravcu. Neka situacija u školi bi mogla da aktivira davno potisnute negativne emocije – naročito agresiju prema drugima. Iskrenost u razgovoru ti je glavni adut. Ne pristaj ni na kakve kompromise.

Rak (21.6. – 20.7.)

Pojedine informacije danas proveri i nekoliko puta. Ne veruj baš svemu što ti se servira. Naravno, ako su u pitanju male stvari, sitnice, nema razloga da paničiš. Ali sve što se tiče emotivne strane tvog života ili nekih dubljih tema, uzmi sa rezervom. Izbegavaj sukobe.

nastavak na sledećoj strani

loading...