UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama koje se ne propuštaju pokazuje da se definitivno nećemo uvek dobro slagati. Biće tu nesuglasica, prepiranja, histerisanja, ljubomorisanja, svađa i svega i svačega, što je divno. Loše je kada čovek glumi kako je sve u redu, a ništa nije… Piše besnopile.rs

Uporedite vaše znakove i saznajte koliko ste kompatibilni i kakva vas zajednička budućnost očekuje po uporednom horoskopu.

VAGA

Vaga i Ovan

Ljubav na prvi pogled

Veze između Ovna i Vage vrlo su česte, a obično se radi o ljubavi na prvi pogled. Ovan ne može odoleti šarmantnoj i laskavoj Vagi, dok je ona opčinjena njegovom energijom i toplinom. Kad započnu vezu, uživaće u svakom zajedničkom trenutku i neće se više nikad razdvojiti. Vaga će se uz Ovna i njegove česte izlive ljubavi osećati poželjnom i lepom, dok će Ovan biti ponosan što pored sebe ima tako privlačnog i ljupkog partnera. Probleme će stvarati Ovnova želja da šefuje i dominira u odnosu. Vage su miroljubive i diplomatski nastrojene osobe koje izbegavaju svađe i sukobe, što će nervirati Ovna poznatog po svadljivoj i nagloj prirodi te koji će Vaginu miroljubivost protumačiti kao kukavičluk. Bolje se slažu u zrelijim godinama.

reklame

Najbolji aspekti odnosa: Njihova veza biće čarobna. Oboje će biti opčinjeni jedno drugim, a osim izvrsnog slaganja na fizičkom planu, povezivaće ih i iskrene i duboke emocije. Ukoliko Ovan obuzda svoje impulsivne reakcije i dopusti Vagi da ga poduči strpljenju i toleranciji, ova veza bi mogla potrajati ceo život.

UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama
UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama

Vaga i Vaga

Dobar i skladan par

Veza između dve nežne, romantične, tolerantne i vedre osobe koje dele brojne zajedničke interese od samog je početka predodređena za uspeh. Čim se sretnu, poželeće da se bolje upoznaju, a spojiće ih zajednička ljubav prema umetnosti, književnosti, lepim stvarima i finoj hrani. Dve Vage će uživati u svakom zajednički provedenom trenutku, a njihova veza će biti ispunjena zanimljivim razgovorima, druženjem s mnogobrojnim prijateljima, putovanjima i mnogim drugim aktivnostima. Iako će biti iskreno zaljubljene i jedna drugoj posvećivati mnogo pažnje, veza između dve Vage neće biti imuna na probleme. Oboje su rastrošni i vole šoping pa bi vrlo lako mogli upasti u finansijske probleme. Osim toga, oboje su neodlučni i izbegavaju svađe, stoga će ćutati čak i u situaciji kad bi trebalo nešto reći, što vodi ka nagomilavanju problema. Ukoliko nauče biti odvažnije i prihvate činjenicu da povremena svađa pomaže vezi, uspeh je zagarantovan.

Najbolji aspekt odnosa: Kad su zajedno, toliko im je lepo da im niko drugi ne treba. Vaga je znak koji zna kako da uživa u životu, a kad naiđe na partnera koji je isti, rezultat je ugodan život ispunjen svim ovozemaljskim zadovoljstvima. Tolerantne su i nisu sklone sukobima, stoga će svom partneru mnoge stvari progledati kroz prste, ali i njima će mnogo toga biti oprošteno.

HOROSKOP: Sa ovim znakovima nema sreće u ljubavi! Ovan ne može sa Devicom, Vaga sa Rakom

Vaga i Ribe

Veza puna nežnosti i topline

Spoj dva nežna i romantična znaka uvek rezultira toplom i intimnom vezom koja će obojici partnera pružiti sve što im treba na emocionalnom planu. Oboje vole da se maze pa će većinu vremena provoditi u krevetu, razmenjujući nežnosti. Spaja ih i zajednička ljubav prema umetnosti, lepim stvarima, hrani i piću pa će zajedno obilaziti izložbe, pozorišta i fine restorane. Iako se dobro slažu, nailaziće na određene probleme koji bi ih mogli razdvojiti. I Vagi i Ribama nedostaje praktičnosti i smisla za realno pa su neplaćeni računi, minus na bankovnom računu i nagomilane kućne obaveze uobičajeni deo ove veze. Ribe su u ovoj vezi emocionalnije i osetljivije pa bi ih Vagino poklanjanje pažnje drugima moglo duboko povrediti, što društvena i koketna Vaga neće ni primetiti. Ova veza ima izgleda za uspeh, ali i Vagi i Ribama bi možda više odgovarao praktičniji i hrabriji partner koji će rado preuzeti dominantnu ulogu.

Najbolji aspekti odnosa: Dobronamerni su, tolerantni i romantični pa će jedno drugog obasipati s mnogo nežnosti i topline. Prijatelji i porodica će uvek moći da računaju na njihovu pomoć, a ljubav prema lepim stvarima i finoj hrani mogla bi ih dugo zadržati zajedno.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...