UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama koje se ne propuštaju pokazuje da se definitivno nećemo uvek dobro slagati. Biće tu nesuglasica, prepiranja, histerisanja, ljubomorisanja, svađa i svega i svačega, što je divno. Loše je kada čovek glumi kako je sve u redu, a ništa nije… Piše besnopile.rs

Uporedite vaše znakove i saznajte koliko ste kompatibilni i kakva vas zajednička budućnost očekuje po uporednom horoskopu.

LAV

Lav i Blizanci

Odličan spoj

Ovo je idealna kombinacija dva znaka koji se savršeno slažu i u svemu nadopunjuju. Blizanca će brzo osvojiti Lavova pažnja, otvorenost i vedrina, dok će Lav u popularnom, zabavnom i pričljivom Blizancu prepoznati idealnog saputnika. Njihova veza će se zasnivati na međusobnom poštovanju i razumevanju kao i iskrenoj ljubavi. Ipak, Blizanci bi mogli svojom sklonošću prema flertu da izazovu ljubomoru kod Lava, što će rezultirati svađama i prepucavanjima. Blizanac ne podnosi da ga neto sputava i ograničava, stoga će uspeh ove veze ležati u tome da Lav obuzda svoju posesivnost i ljubomoru te progleda svom odabraniku kroz prste povremeno bezazleno očijukanje, a Blizanac shvati da Lava treba obasipati pažnjom i komplimentima koji su mu nužni da bi se osetio poželjnim.

reklame

Najbolji aspekt odnosa: Oboje su puni energije, entuzijazma i želje za akcijom pa im zajedno nikad neće biti dosadno. U svakom će društvu voditi glavnu reč te će kao par uživati veliku popularnost. Jedno drugom će u svemu pružati podršku, stoga su zaista idealni životni suputnici.

UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama
UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama

Lav i Škorpija

Uzbudljiva i dramatična veza

Iako je ovo česta veza, Lav i Škorpija nisu idealna kombinacija jer su oboje tvrdoglavi, egoistični i nespremni na kompromise, što rezultira čestim svađama, sukobima i borbom za prevlast. Oboje vole dominaciju u ljubavnim vezama i nijedan nije spreman na povlačenje, pa bi njihove svađe mogle trajati danima. Ovo dvoje strastvenih i požudnih ljudi privuče se na prvi pogled i brzo započne vezu koja je prepuna strasti, uzbuđenja i dinamičnih razgovora. Najbolje se slažu u krevetu jer oboje vole seks i znaju kako zadovoljiti velike apetite voljene osobe. Škorpijina ljubomora predstavljaće veliki problem u ovom odnosu jer je Lav slobodoljubiva osoba koja ne voli da joj iko išta zabranjuje i određuje kako će živeti. Škorpiji sa druge strane treba neko ko će je obožavati, a Lav je često previše samoljubiv da bi partnera stavio na prvo mesto. Ukoliko žele da funkcionišu, moraju jedno drugom dati dovoljno prostora i slobode.

Najbolji aspekti odnosa: Njihova veza biće strastvena, uzbudljiva i dinamična. Savršeno slaganje u krevetu pružiće oboma užitke o kojima su uvek sanjali, ali za dugoročan uspeh trebaće mnogo više truda s obe strane.

HOROSKOP: Sa ovim znakovima nema sreće u ljubavi! Ovan ne može sa Devicom, Vaga sa Rakom

Lav i Ribe

Oboje se predaju u ljubavi

Premda su na prvi pogled potpuno različiti, Lav i Riba imaju mnogo dodirnih tačaka koje bi im mogle pomoći da ostvare stabilnu i postojanu vezu. Oboje su romantični i željni ljubavi pa će ih upravo to na početku privući jedno drugom. Ribe žele biti mažene i pažene, a Lav svoju naklonost i osećanja pokazuje otvoreno, stoga će se Riba u ovoj vezi osećati voljeno i zaštićeno. Lav će, s druge strane, biti srećan što je našao partnera koji će mu se potpuno predati i kome niko drugi neće pasti na pamet. U ovoj vezi će Lav preuzeti dominantnu ulogu, stoga je bolje da je on muškarac, ali uspjeh je moguć čak i ako je situacija obrnuta. Nežni muškarac Riba nikad neće da se bori sa svojom Lavicom za prevlast, već će joj bez prigovora dozvoliti da vodi glavnu reč u ovoj vezi.

Najbolji aspekti odnosa: Riba će se u ovoj vezi osećati voljeno i sigurno, stoga joj neće pasti na pamet da traži pažnju na drugom mestu. Ponosni Lav uživaće u pažnji koju mu iskazuje njegova nežna Riba, a mnogi zajednički trenuci i dobro slaganje u krevetu dodatno će začiniti ovu vezu.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...