Strelac

Ljubav:

Ponekada imate osećaj da ste se negde “zaglavili”. Od drugih obaveza ne stignete ni da patite za neka dobra stara vremena. Za slobodne Strelce, ovo polje je prenaglašeno, ali zato što ne znaju gde da se okrenu. Znate vi da budete jako probirljivi kada je odabir partnera u pitanju, ali po čemu kategorišete ni sami ne znate. Očigledno da to zavisi od “trenutka”. Jedna Devica vam se već duže vreme sviđa, ali samim tim što je nedodirljiva vas stavlja u poziciju da se sve jače interesujete. Mogući kontakti tokom treće nedelje meseca, ali nemojte se previše dati maštarenju.

reklame

Posao:

Već duže vreme balansirate na ovom polju. Za sada je to dobro. Onima čiji je posao vezan za putovanja, možda inostranstvo, biće dobrih priča. Sve ide kako treba. Imaćete osećaj da ste pronašli sebe. Neki drugi Strelčevi biće i dalje u poslovnoj priči iz nužde. Svaki dan je jednoličan i isti, čak i priliv novca nije zadovoljavajući, ali kada se nešto mora, onda se mora. Makar ste toga svesni. Osveženje i polet dobiće oni koji već izvesno vreme čekaju na neku ( možda bilo kakvu ) poslovnu priliku, jer će dobiti dobru vest u drugoj polovini septembra.

Zdravlje:

Zdravlje vam je uglavnom dobro, osim hroničnog umora.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Jarac

Ljubav:

Mislite o jednoj neostavrenoj ljubavi. Razmišljate kako je teško doći do nje/njega. Neizbežna vam je letargija, bez obzira što ste svesni čitave situacije. Kao da žalite za propuštenim prilikama. Ako ste u braku, trebali bi da razrešite nesuglasice koje se već izvesno vreme provlače kroz vaš odnos. Pazite šta pričate, jer vaš partner sve dobro pamti. Možda iz sitnice ponovo izbije sukob. Bolji dani za slobodne su u trećoj dekadi meseca.

Posao:

Nije vreme za sukobljavanje sa nadređenima ili sa onima od kojih zavisi tok vašeg posla. Ovo je vreme dobrih transakcija. U stvari pazite da zaokružite svaku priču koja nije završena poslednjih par meseci, naročito ako vi imate neki udeo u tim poslovnim projektima. Ako se bavite nekretninama, sređujte papirologiju prvih deset dana ovog meseca. Trudite se da ne kupujete nekretninu ili kola krajem septembra. Sačekajte neki drugi period.

Zdravlje:

Moguće su infekcije. Pazite na bubrege i mokraćne kanale.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...