Lav

Ljubav:

Ovo je period koji je delimično povoljan za pripadnike ovog znaka, a drugim delom ne. Možda će se muškarci Lavovi bolje osećati u svojoj koži kada je ljubav u pitanju, od predstavnica ovog znaka koje će imati povremene nesuglasice sa svojim partnerom, pogotovu ako su u braku. Posebno kritični dani su između 2. i 7.septembra. Neki od vas će biti neodlučni šta im činiti jer će se pojavljivati zanimljive osobe. Pojedini će i dalje žaliti za prošlošću. Najviše će ih interesovati pomirenjem sa starom ljubavlju, gde će većina imati šanse za tako nečim.

reklame

Posao:

Ovo je pravi period za Lavove koji su usko vezani za svoju struku,posebno ako je ona u vezi sa zakonom i pravom. Biće mnogo posla za advokate, policajce, sudije, vojnike, posebno u prvoj polovini meseca. U suštini svi Lavovi bi trebalo da se čuvaju preterane euforije kada je bilo kakav uspeh (a biće ih) u pitanju. Oni koji nisu u radnom odnosu, mogu da dobiju interesantnu ponudu za posao od prijatelja . Zadnja nedelja ovog meseca je prava za takvu vrstu novina.

Zdravlje:

Pazite se povreda. Manje nervoze, a više osmeha u drugoj polovini septembra.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Devica

Ljubav:

Niste spremni za bilo kakvu vrstu kritike kada je ljubav u pitanju, pa makar one bile dobronamerne. Bez obzira koliko ste u pravu za neke situacije između vas i partnera, pređite preko te realnosti i potrudite se da pokrenete ono što je “ostalo” od vas, a ima tu dosta ljubavi i nežnosti. Pustite vaše principe, oni nekada ne donose dobro, već samo usamljenost. Imate potrebu da sredite vaš emotivni život, pa evo vam prilike tokom druge i treće nedelje septembra. Neke slobodne Device će uglavnom birati između više prilika. Pazite da ne ostanete bez ijedne.

Posao:

Čovek može da vam poveri posao i da zaboravi na njega i upravo ta vaša osobina će biti odlučujuća oko odabira za veći status koji vam stoji u ovom poslu. Ne izazivajte one koji vas mogu prozvati. Neke od kolega će vas ogovariti, ali najbolje ne obraćati pažnju na to. Ovo je mesec kada bi trebalo da obratite punu pažnju ko vam misli dobro, a ko ne kada je polje posla u pitanju. Čak kada vam neko i “pruži ruku” pripazite šta se krije iza toga.

Zdravlje:

Pripazite na povrede. Posebno su vam ugrožene ruke i noge. Nije u pitanju ništa strašno, ali malo pažnje ne bi bilo naodmet.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...