Blizanci

Ljubav:

Porodična situacija se pogoršava ili se vama tako čini. Dolazi do svađa tokom druge nedelje septembra. Bračni partneri Blizanaca u ovom periodu nisu raspoloženi da objašnjavaju svoje postupke, pa ako imate sitne razmirice sa njima, ne trudite se da razjasnite jer ćete “zaglaviti” u još veću svađu. Slobodni, posebno muškarci ovog znaka će imati ideje za razne ludorije na ljubavnom planu. Interesantni događaji su tokom druge i treće nedelje ovog meseca. Imaćete utisak da vam je svanulo u ljubavi i da sve ide svojim tokom. Pazite da vam se situacije ne otrgnu iz ruku krajem septembra.

reklame

Posao:

Na finansijskom planu i dalje imamo nepovoljnu situaciju. Iako dosta razmišljate o novcu, kao da povoljne prilike izmiču. Pazite da i za postojeće poslove ne “izvisite” i da ostanete kratkih rukava. Preporučljivo je da obratite pažnju na pozajmice ili pozajmljivanje novca. Problemi će vam isplivati na površinu ako ste dužni i to tokom treće nedelje ovog meseca. Ako ste od skoro u nekom poslu bićete jedino svedok nečije komplikovane situacije.

Zdravlje:

Povremeni problemi sa stomakom. Pazite šta jedete. Izbacite masno iz svoje ishrane.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Rak

Ljubav:

Nije vaš stil, ali ipak ćete imati osvajačke porive prema jednom Jarcu. Pazite da ne ispadnete nezrelo, jer će vam kasnije biti krivo da dotična osoba ima loše mišljenje o vama. Mladi pripadnici ovog znaka imaće simpatične susrete, posebno sredinom meseca, a iz neke priče može nastati jedan lep i ozbiljan odnos. Zavisi od vas. Bračni bi trebalo da budu obazrivi da ne upadnu u jednu sumnjivu vezu. Tu nema budućnosti, ne samo zato što je tajna veza, već zato što iz te priče može da se izrodi skandal koji bi vam poremetio život. Žene ovog znaka razmišljaju o potomstvu, posebno one koje su nadomak “oltara”.

Posao:

Ovo je vreme prispeća neplaćenih računa. Mnogi Rakovi će morati da plate neke “kazne”, a biće i drugih raznih troškova. Novac će vam brže dolaziti na početku meseca. Moguće da imate osećaj da vam je posao težak, ali ujedno postoji svesnost da ne možete da izađete iz te priče. Treba da idete ka onom što najbolje znate da radite. Polako i bez žurbe. Nije vreme za eksperimente, iako ste željni toga na ovom polju.

Zdravlje:

Moguće stomačne tegobe koje su izazvane nerviranjem. Nemojte te zdravstvene problem da pravdate nekom neadekvatnom ishranom, jer nije to u pitanju.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...