Vaga

Ljubav:

One Vage koje su u braku započinju mesec svađama sa partnerom, ali uzrok je uglavnom posao ili rodbina. Dolazite u iskušenje da utehu nađete u nečijem zagrljaju. Neko sa posla već izvesno vreme vas simpatiše, a sada vam je tako potrebna uteha, razumevanje i nežnost. Sve se može završiti dobro nakon svađe, tako da pazite šta radite. Slobodne Vage upoznaju jednu zanimljivu osobu početkom meseca. Bićete joj/mu na testu. Ako vam je stalo do ozbiljnog i stabilnog odnosa vodite računa o svojim postupcima. Vašu lepršavost može neko pogrešno shvatiti. Nemojte posle da kategorišete muškarce “svi su isti”.

reklame

Posao:

Moraćete malo da se trgnete i da uhvatite pravu stvar na vreme. To su novi projekti, novi poslovi i naravno drugačiji i kvalitetniji poslovni odnosi. Oni kojima je zvanje i zanimanje poznavanje stranih jezika,evo mogućnosti za novim i kvalitetnijim poslom. Neke Vage su se ulenjile, a ne znaju razlog tome. Povratićete vašu energiju na polju posla već krajem ovog meseca. Ne brinite.

Zdravlje:

Obratite malo pažnju na ishranu. Možda preterujete u svakom pogledu. Neko od vas premalo unosi hranu, a neko previše. Neophodna je fizička aktivnost.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Škorpija

Ljubav:

Mogući su ludi trenuci u ljubavi sa jednim Jarcem koga znate iz nekih “prošlih” dana. Ponovo spajanje će vam prijati, ali je pitanje kuda ovaj odnos vodi. Sve ovo deluje magnetično, ludo, ali istovremeno ovde nema onog toka i budućnosti. Uživajte u ovim trenucima koji vam se nude. Neko za vas nije nedodirljiv . Posmatranje sa distance može da se pretvori u jedno lepo iskustvo, ali na neki način ovo iskustvo će biti za vas prekretnica. Ponekada mislite da vam je više stalo do “ovozemaljskih” gluposti, nego do nekih nežnijih i stabilnijih odnosa. I u pravu ste.

Posao:

Nudi vam se jedan posao gde je zarada brza i laka. Moguće da vam se okreću situacije u vašu korist, odnosno da se trudite da učvrstite svoje poslovne odnose svojim poltronisanjem ili ogovaranjem. Mada i jedno i drugo je moguće kada ste vi u pitanju. Pre bilo kakve reakcije razmislite makar pet minuta, jer sve što radite može vam se jednog dana vratiti. Neko od vas će dobiti jednu dobru poslovnu ponudu za inostranstvo.

Zdravlje:

Problemi sa cirkulacijom, blage glavobolje, problem sa gornjim delom leđa, nervoza.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...