Mesečni horoskop za oktobar 2021
Mesečni horoskop za oktobar 2021

Mesečni horoskop za oktobar 2021

Ovan

Ljubav:

Nalazite u periodu kada preterujete u svemu u odnosu na partnera. U stvari aktivni ste samo na poslu, dok su sve ostale stvari pomalo u drugom planu osim ako nisu vezane za vaše zanimanje. Slobodnim Ovnovima je energija u padu, tenzija povećana, u planovima zastoj tokom ovog meseca. Imaćete povećanu potrebu da vas okolina primeti i prihvati. Više ćete se pojavljivati u javnosti, čak ćete dobiti na šarmu, ali morate biti oprezni. Možete ući u sukob sa osobom koja vam se dopada, a to bi uticalo na nivo vašeg samopouzdanja. Sa postojećim partnerom još uvek je isto.

reklame

Posao:

Ovnovima čije je posao vezan za trgovinu, izdavaštvo ili slične delatnosti je uspešan period na početku meseca. Nešto lošiji poslovi tokom ovog meseca će ići onim Ovnovima koji su u nekoj vrsti partnerskog-ortačkog posla. Tokom sredine meseca će se sa vama slagati nadređeni, pa se tada potrudite da prosledite sve svoje ideje. Jednostavno je došlo vreme da vas “čuju”. Prijatni poslovni dani su nakon 21. oktobra do 28.okotobra. Savet vam je da tokom ovog meseca budete mirni i da ne postavljate previše zahteva ako je vaša poslovna funkcija – šef.

Zdravlje:

Problemi sa cirkulacijom na početku oktobra. Oni koji imaju probleme sa srcem i krvnim pritiskom moraju da obrate pažnju tokom druge nedelje ovog meseca. Loši aspekti ukazuju na mogućnost pogoršanja vašeg zdravstvenog stanja.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Bik

Ljubav:

Možete ostati kod kuće ili otići na kraći put ali nemojte zapostaviti partnera na početku ovog meseca. Pogledajte zajedno neku izložbu, izađite na koncert ili na neku romantičnu večeru, i budite nežni. Čitav naredni period biće obeležen pojačanom seksualnom aktivnošću, ali i ljubomorom, uglavnom bez razloga. Slobodne Bikove očekuje interesantan susret sa osobom suprotnog pola i najverovatnije preko posla i to u drugoj dekadi oktobra. Pripazite na svoje ponašanje, vaša otvorenost i navalentnost nisu uvek poželjne osobine kada su ljubavni i prijateljski odnosi u pitanju.

Posao:

Stvari idu od ruke, novac pristiže, otvaraju se nove mogućnosti. Opustite se i dozvolite da to dobro raspoloženje pređe i na vas. U poslu povoljne šanse imate nakon 10.oktobra do 20.oktobra. Ne sumnjam da nećete znati kako da sve povoljnosti iskoristite. Samo vas treba upozoriti na moguće nestrpljenje koje će vas obuzeti pri kraju ovog meseca kada su neki vaši poslovni poduhvati u pitanju.

Zdravlje:

Izbegavajte neumereno konzumiranje hrane i pića.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...