Vodolija

Ljubav:

Prolazi vam krizni period, ali se isto tako nastavlja. Lakše će da dišu Vodolije prve i druge dekade, dok su oni iz trećeg dekanata na udaru. Zato sve odnose stavite “pod led” jer su mogući krahovi od kojih nećete dugo da se oporaviti. Ovo je vreme kada treba da balansirate. Slobodni će imati jake fluide i varnice sa jednim Lavom. Možda izbije veći požar nego što se nadate. Pripazite se. Oni koji teže ozbiljnoj vezi, na dobrom putu su da se odluče ili da se neko odluči za njih. Spremni ste, ali ćete na neki “mir” ipak da sačekate.

reklame

Posao:

Pojaviće se nove prilike. Nepogrešiv instikt kada treba da se javite nekoj bitnoj i odgovornoj osobi za ovaj posao. Pazite da sve bude raščišćeno u prethodnom. I naravno pripazite na jezik. Ne pričajte unapred o svojim planovima kao i potrebama. Možda će neko pogrešno shvatiti i doneti pogrešnu odluku, pogrešnu za vas. Finansijska strana vam nije tako jaka, pa se vi potrudite da je polako, ali sigurno poboljšate. Imaćete prilike za to!

Zdravlje:

Slaba cirkulacija, problemi sa genitalijama, posebno onima kojima je to već “stari” problem.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Ribe

Ljubav:

Potrebna vam je veza koja će vam obogatiti život. Neke stvari krijete i to je dobro, jer ima puno ljubopitljivih i onih kojima je čudno gde ste “nestali”. Prenaporno će vam biti da raspravite nesuglasice sa partnerom, posebno na početku meseca. Ponovo ćete želeti odmor, koji sada nije izvodljiv, zato nađite neko rešenje da se izolujete od svih, jer će vam sredinom meseca biti potreban mir i dobar razgovor sami sa sobom po pitanju šta u stvari hoćete u ljubavi.

Posao:

Za razliku od onih koji su u radnom odnosu, nezaposlene Ribe će imati dobru sreću kada je ovo polje u pitanju. Ponuda, razgovor,brz početak… Dešavaće vam se veliko brzinom, da ni sami nećete biti svesni šta vas je snašlo. Možda vam se neće svideti okruženje i pojedine osobe, ali ćete svakako biti zadovoljni samim poslom i najavljenoj plati. Uz vašu intuiciju možete napraviti dobar temelj. Oni koji su u privatnom biznisu, očekuju novine koji će ih “izvući” iz jedne teške kolotečine u koju su zapali. Pazite šta dogovarate i šta potpisujete. Cilj ne opravdava uvek sredstvo – setite se toga u bitnim dogovorima tokom druge polovine meseca.

Zdravlje:

Moguće mučnine izazvane glavoboljom tokom druge nedelje meseca. Slaba cirkulacija. Potrebna vam je fizička aktivnost.

loading...