Vaga

Ljubav:

Ljubazna, svesna i energična Vaga predstavlja rafiniranu i razumnu osobu koju uzbuđuju nove ideje, ali koja ipak više voli da sve izvaga pre nego što u nešto uleti. Za to je Vagi potrebno dosta vremena, ali kada jednom donese odluku, Vaga teži samo najboljem. Vaga je perfekcionista, sklona brizi oko sitnih i krupnih stvari, mada je najčešće okupirana samo jednim pitanjem: „Da li sam načinila dobar izbor?“. Ovo će biti aktuelno pitanje tokom ovog meseca.

reklame

Posao:

Vaša namera da ostvarite ono što ste naumili jaka je kao i prirodna sila. Odlučni ste sada i posedujete zavidnu koncentraciju. Dobro podnosite rad pod pritiskom, a čak možda više volite što ste „priterani uz zid“ jer to stvara dodatno oslobođenje. Iako je vaša sklonost da idete u krajnost, sada došla do izražaja, nemojte predugo čekati, jer se može desiti da nikada ne „zaplivate“ ka svojim promenama na svim poljima,posebno na polju posla. Vaši planovi mogu biti osujećeni zbog malodramatičnih okolnosti ili grešaka neodgovarajućih ljudi kada je posao u pitanju.

Zdravlje:

Problemi sa genitalijama na početku meseca. Ne bi bilo loše da odete na lekarske konsultacije.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Škorpija

Ljubav:

Dobićete interesantan ljubavni glas ili interesantnu ljubavnu poruku. Krenite u ostvarenju onoga što želite, a vi želite toliko mnogo, samo još uvek ne želite sebi da priznate. U kući niste realni pa pogrešno procenjujete namere drugih, kao i njihove postupke. U prijateljstvu vas može izneveriti osoba kojoj ste verovali, ali svi imamo slabosti.

Posao:

Povoljne poslovne promene su tu, vi ih iskorstite, a sve to će više nego povoljno uticati na sveukupno vaše raspoloženje i odnose sa ljudima. Škorpije iz treće dekade će se setiti poslovice „bolje vrabac u ruci nego golub na grani…“ kada im se otvori priča vezana za novi posao tokom treće nedelje novembra meseca.

Zdravlje:

Uglavnom ćete imati brige oko svojih bližnjih kada je ovo polje u pitanju. Pazite na svoju energiju i kako je trošiti.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...