Blizanci

Ljubav:

Tokom ovog meseca bićete poznat po svojoj energiji, preduzimljiosti i strasti. Prva nedelja će biti puna izazova gde ćete pokazati ove svoje osobine. Ogromnim entuzijazmom ćete prihvatiti mnoge projekte, svesni da morate biti budni mnoge noći da taj posao završite. Neki iz ovog znaka se suočavaju sa problemom bežanja od kolotečine u svom emotivnom polju. Ostajete onoliko dugo koliko je potrebno i upravo se jedan dugogodišnji partnerski odnos završava sada. Ostali ste u ovom odnosu koliko je bilo potrebno.

reklame

Posao:

Neke zadatake pre ili (mnogo) kasnije će sigurno biti obavljeni. Vi ste istrajni, tvrdoglavi i odlučni. Ipak u ovom periodu ne robujte svojim navikama jer se tako lako „zaglavite“ u pogrešnim situacijama, događajima ili neodgovarajućem poslu. Pošto volite kontrolu, ali se „ježite“ na promene pokušajte da se prisetite stvari koje vas sputavaju u vašem životu. To će vas podstaći da se pokrenete. Ako ste u poslovnom odnosu sa Ovnom ili Jarcem, nećete sada moći da podnesete jedno drugog. Tokom ovog meseca nećete voleti da započinjete ništa novo, pogotovu ako to uključuje pojedine koji vam ne odgovaraju.

Zdravlje:

Problemi digestivnog trakta su aktuelni ovog meseca.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Rak

Ljubav:

Intuitivan, osetljiv i povremeno skrhan osećanjem krivice. Rak poseduje sposobnost brzog oporavka, ume da se izbori sa krizama i po prirodi je elokventan. Zapanjujuće pamćenje i sposobnost da se brine o drugima često ga dovode u položaj vođe. Ali Rak je manje efikasan kada se treba pridržavati plana jer mu je potrebno dosta vremena za emocionalni oporavak u samoći. Upravo ste sada u toj fazi. Izbegnite odgovore na pitanja koja će vam postavljati, jer će vas to još više zbunjivati. Potrebno je da osetite da li ste spremni za dalji odnos udvoje.

Posao:

Rak je najčešće opisan kao ćudljivo biće, pa je tako njegova ambicija, organizatorske sposobnosti i odlučnost potpuno bivaju zanemarene. Završite stare ili nove započete poslove. Problemi kod kuće mogu da čekaju. Vaša analitičnost i upornost su na vrhuncu. Definišite vaše buduće ciljeve. Dajte jasne ali diskretne signale osobi do koje vam je stalo. Pojedini iz ovog znaka mogu planirati put.

Zdravlje:

Nervni sistem je napet. Inače je zdravstveno polje u redu. Hronični bolesnici će imati problema tokom sredine ove nedelje.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...