Strelac

Ljubav:

Strelac nema problema sa postavljanjem ciljeva. Istina je, međutim, da ti ciljevi nisu uvek ostvarivi. Ali, avanturista kakav jeste, Strelac će radije težiti nečem velikim nego što će se zadovoljiti nečim predvidljivim i običnim. Osim toga, ako ne uspe, on se ne stidi da digne ruke od toga. Kako Strelac ima mnogo interesovanja, a pažnju mu je lako skrenuti, često biva suočen sa rokovima koji se primiču i zahtevaju neprikidan rad kakav je slučaj u ovom periodu. U emocijama ćete uživati u drami koja vam se dešava, ali se trudite da vam to ne postane navika.

reklame

Posao:

Mogući su problemi sa osobama sa kojima ste do juče dobro funkcionisali. Uvek vas je služila sreća,ali sada su se neke situacije okrenule u tušu korist i vi ne možete da se snađete u toj nekoj novoj priči…Utrošite sebe nap rave stvari i pokušajte da svoje planove pokrenete.Posebno za to ce vam biti povoljna sredina ovog meseca.

Zdravlje:

Zdravlje je uglavnom dobro.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Jarac

Ljubav:

Posvetite se sebi i samo sebi. Posetite neke drage osobe ili možda provedite zajedničke sate o svim zajedničkim događajima. Biće to pozitivno ispunjeno vreme. Ipak ne zaboravite na obaveze koje vas čekaju.

Posao:

Jarac je ambiciozan, vredan, produktivan i disciplinovan. Ipak, Jarac je često frustriran i nestrpljiv, jer se stvari odvijaju tako sporo.Jarac je opsednut radom, pogotovu u ovom periodu. Uprkos fenomanalnoj energiji kojom raspolaže i smislom za humor koji ga spasava, Jarac se veoma retko zabavlja; on jednostavno ne zna kako bi to radio, odnosno šta bi činio, ako ne radi. Trudite se da ne zapsotavite emocije. Malo nežnosti nije naodmet. Pazite na eventualne propuste na poslu. Spremite nov plan akcije.

Zdravlje:

Problemi sa krvnim pritiskom i problemi sa reumom.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...