Mesečni horoskop za decembar 2019. godine
Mesečni horoskop za decembar 2019. godine

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine: Kao i svaki mesec, i ovaj decembar 2019 će verovatno mnoge iznenaditi promenama koje on donosi…

Ovan

Ugrabite svaku priliku koja vam se pruži ovog meseca. Decembar će početi burno i pomalo napeto i neće vam davati mnogo vremena za razmišljanje, piše horoskopskiznakovi.com.

Niste baš voljni da početak meseca krenete u punoj snazi, ali ovog puta se vi ništa ne pitate, morate da radite kako vam drugi kažu. Od početka meseca ćete morati dosta da istražujete, radite prekovremeno i budete usredsređeni maksimalno na posao.

reklame

Uticaj planeta ovog meseca je neminovan i dovešće do toga da ćete ponekad želeti da se izolujete od drugih, ali to ipak neće biti tako često kao ranije. Ako se suočite sa određenim problemima na poslu nemojte pokušavati sami da ih rešite već slobodno potražite pomoć starijih kolega, ima dosta ljudi koji hoće i žele da vam pomognu.

Ovaj mesec nije idealna prilika za investiranje. Bolje je da štedite i da čuvate novac za neka bolja vremena. Mnogi vaši prijatelji će izgubiti novac usled rizičnih ulaganja, ne dozvolite da se to i vama desi. Ovaj mesec je idealna prilika da se zbližite sa voljenom osobom.

Imaćete dovoljno prilika da vreme provedete sami, udaljeni od rodbine i zajedničkih prijatelja, i na taj način ćete se upoznati bolje. Iskoristite to na pravi način, a ne da bi našli razlog za svađu i raspravu.

Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

Bik

Imaćete dobar razlog da se radujete ovom mesecu zato što vas sredinom meseca očekuju neki zanimljivi susreti na poslovnom planu. Desiće vam se neka nova poznanstva i to poznanstvo će vam dati šansu da se razvijate i napredujete na poslu.

Ipak, taj proces neće biti tako lak, možete očekivati i nekoliko novih neprijatelja, ali generalno nećete imate većih problema da učite nove stvari i da možda u bliskoj budućnosti napredujete na poslu. Iako to niste očekivali, ovog meseca ćete sresti i staru simpatiju ili bivšu ljubav i taj susret neće biti lak za vas.

Iako ste verovali da tu nema više emocija i da je to davno završena priča, samo jedan pogled na tu osobu će vam vratiti skoro sve emocije koje ste osećali u prošlosti i neće vam biti svejedno kada vidite da stari plamen još uvek tinja. Na zdrastvenom planu vas ne očekuju neke velike probleme i promene, generalno se osećate dobro i trudite se da tako i ostane i ubuduće…

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

loading...