Vaga

Naučite u decembru da kanališe svoju energiju na prave stvari i na prave osobe. Tokom cele godine ste trošili i rasipali energiju totalno nepotrebno i niste uspeli da ostvarite ono što ste zacrtali.

Previše ste imali ideja, ali nedovoljno jasno definisanih planova kako te ideje sprovesti u delo, i veliki broj ideja je ostalo na početku a znate i sami da su ideje kvalitetne i da su imale dosta potencijala.

reklame

Usled toga potrebno je da na početku ovog meseca odvojite manji broj projekata koje ćete gurati, i samim tim će uspeh biti praktično zagarantovan.

Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

Škorpija

Pod uticajem mnogih faktora poslovni odnosi neće biti baš sjajni ali će i to proći. Jednostavno ne možete da nađete zajednički jezik sa saradnicima i to vam nikako ne ide od ruke. Tvrdoglavost nije vrlina i to morate da shvatite, ali isto tako ne vredi ni da svakom dopuštate da vas gazi i da vas koristi da radite poslove koje uopšte ne spadaju u vašu oblast.

Biće potrebni brojni kompromisi sa obe strane kako bi se odnosi na radnom mestu poboljšali u sledećem vremenskom periodu i zato je potrebno mnogo truda i energije.

Emotivni život vam je oduvek bio u haosu, ni ovog meseca ne očekujte nešto previše drugačije. Stalno ste razapeti između sadašnjosti i budućnosti i nikako ne možete da se oslobodite nekih osoba koje viđate svaki dan, a ne želite više da ih viđate, čak ne ni slučajno. Ne možete da gledate u budućnost ako i dalje gajite emocije prema nekim bivšim partnerima i to mora da vam bude jasno…

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

loading...