Strelac

Svakom može da se desi da pogreši i to nije toliko strašno. Ono što treba uraditi u tim situacijama je da se greška prizna i da se uradi sve kako bi se ta greška ispravila i kako bi se njene posledice sprečile koliko je god to moguće.

Ako ste slobodni, u decembru se neće ništa značajno promeniti na tom planu. Mogući su neki manji flertovi, ali ništa ozbiljno.

reklame

Nemojte da dozvolite da vam to pokvari raspoloženje. Vreme je da promenite pristup suprotnom polu pošto je očigledno da nešto ne štima, samo morate otkriti šta.

Zdravstvena situacija će vam biti jako delikatna. Osetljivi ste na svaku promenu, pa će tako i promena vremena da utiče na vaše psihofizičko stanje.

Osećaćete se umorno, iscrpljeno i sa manjkom energije. Unosite dovoljno tečnosti i vitamina kako bi što lakše pregrmeli ovaj period.

Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

Jarac

Brojne aktivnosti vas očekuju ovog meseca i prosto jedva čekate da završite sve planove što imate kako bi kraj godine dočekali mirno i bez pritiska.

Iako vaš odnos sa kolegama nije bio najsjajniji, konačno ste u fazi mirne saradnje pa čak i prijateljstva sa nekima, i to je lepo, tako bi trebalo da bude u svakoj organizaciji.

Odnos sa voljenom osobom je na zavidnom nivou i baš zbog toga vam mnogi i zavide i voleli bi da vide kraj vašoj vezi. Ali to se sigurno neće desiti, barem ne u narednom periodu zato što vaša ljubav cveta i vaš odnos je bolji nego ikada ranije.

Ipak, u drugoj polovini decembra su moguće manje nesuglasice, ali to nije ništa bitno i trajaće vrlo kratko, nakon toga ćete se brzo pomiriti i planirati doček Nove godine u romantičnoj atmosferi, možda čak i odete na romantično putovanje…

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

loading...