Mesečni horoskop za februar 2021
Mesečni horoskop za februar 2021

Mesečni horoskop za februar 2021

Ovan

Februar vam donosi više izlazaka na lepa mesta, kao i okupljanja povodom nečijeg slavlja. Znajući vašu energiju, sigurno će vam sva ova dešavanja prijati. Međutim tu postoji jedan problem, ako ste tokom januara imali jak apetit. Već od početka februara, korigujte svoju ishranu. Sama pomisao da nećete moći obući omiljenu garderobu, biće sjajan stimulans.

Posao

reklame

Februar će obeležiti tajne informacije, diskretne dogovore, kao i jaku intuiciju. Budno pratite sve ono što se oko vas dešava, kako bi na vreme reagovali u svoju korist. Svoje mišljenje ne iznosite u javnost, naročito ako ste nečim ili nekim nezadovoljni. Finansije su vam naklonjene. Rešavate stare obaveze.

Ljubav

Već sam početak ovog meseca, najavljuje neočekivane susrete, kao i ljubavi koje započinju još pri prvom kontaktu. Sve dobija neverovatno ubrzanje, bude se burne emocije, kao i dešavanja. Prva polovina februara ukazuje da će bitne ljubavne priče biti pokrenute preko prijatelja. Dok nova poznanstva koja kreću sa odmerenim simpatijama, gde ostvarujete odnos u kome se razvija poverenje, postepeno vas vodi u jednu stabilnu ljubavnu priču. Druga polovina meseca je usmerena ka tajnim ljubavima, tajnim simpatijama… Ovo je povoljan period za tajne veze koje traju, a imale su manje probleme, kao i za ulazak u ovakvu vezu. Biće tu i novih poznanstava koja vode u vezu, sa osobama koje žive daleko od vas. U vama se tek bude emocije na radnom mestu.

Zdravlje

Slaba tačka su vam noge, od kolena pa na niže, kao i stopala.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Bik

Dolazi do nekih bitnih promena, već od samog početka meseca. Pažljivo osluškujete svoj organizam i pratite kako reagujete na određene namirice i jela. Imate odličnu intuiciju, koju direktno sprovodite. U najvećem delu bićete zainteresovani za morske specijalitete. Tešku hranu bi trebali da izbegavate, kako bi se što bolje osećali.

Posao

Sve što se odnosi na inostranstvo i obrazovanje, najavljuje dobar nastavak priče. Ukoliko je bilo izvesnih prepreka za odlazak u inostranstvo ili službeni put, ovaj mesec vam sve to omogućava. Svojim pozitivnim stavom, prevazilazite sve ono što vam predstavlja problem.

Ljubav

Ako ste imali loša iskustva, nije preporučljivo da idete iz veze u vezu. Vaše nezadovoljstvo bi samo raslo. Ovog meseca pažljivo birajte, u skladu sa unutrašnjim potrebama i željama. Naći ćete srodnu dušu. Mlade, mladolike i obrazovane osobe, koje znaju da pokažu emocije, prefinjene su, najviše bi vam prijale ovog meseca. Nova poznanstva preko osoba koja vam dolaze u dom. Vašu pažnju će privući osoba koja je prilično povučena, možda deluje tužno.. U ovom slučaju ste vi koji bi trebali da nađete načina kako da uspostavite komunikaciju. Ovo bi mogla biti vrlo važna osoba u vašem ljubavnom životu. Posle prve nedelje februara, pomirenja su aktuelna. Uticaj vas podržava do kraja meseca. Većim delom će prijatelji pokrenuti ovu priču.

Zdravlje

Zdravlje će vas dobro služiti. Sada ste u periodu svakog oporavka, ukoliko je bilo nekih problema.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...