Lav

Početak meseca je pravo vreme za nove izazove. Na poslu je situacija nepromenjena a vi želite promene, jednostavno su vam preko potrebne. Upali ste u kolotečinu i potrebno vam je neko ili nešto da vas iz toga izvuče, pošto ne možete to sami.

Praznici se bliže ali niste raspoloženi da i dalje gledate ista lica i da vodite iste priče iz godine u godinu. Želite da vidite neka nova mesta i da upoznate neke nove ljude, potrebna vam je promena više nego ikada ranije. Ne prija vam da vas stalno neko nadgleda i da vas stalno neko zapitkuje gde idete i sa kim se viđate. Po prirodi volite slobodu i teško se navikavate na to da vam neko tu slobodu sputava.

reklame

Prva polovina meseca će vas naterati da dobro razmislite u kom pravcu želite da se vaša ljubavna veza razvija i da li uopšte želite da se dalje razvija.

Budite iskreni prema sebi i prema drugima kako kasnije neko ne bi bio povređen. Hronični problemi koji su karakteristični za ovaj period godine vam opet donose neke zdravstvene neprilike. Ali, već znate da na to ne možete toliko da utičete, jednostavno morate da prihvatite to vaše stanje i da čekate da prođe samo od sebe.

Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

Devica

Previše ste dozvoljavali da vas drugi koriste i upotrebljavaju kako su hteli. Ako ste dobra osoba i želite drugima da pomognete, to ne znači da svako može od vas da traži šta mu je volja. Ovog meseca će vam se konačno otvoriti oči, shvatićete za neke osobe kakve su i da vam ne žele dobro. Ponekad slobodno možete da kažete ne, imate pravo na to, imate pravo da nešto ne uradite ukoliko to ne želite i ukoliko stvarno nemate vremena da nekome pomognete.

Decembar je vreme kada veliki broj ljudi osećaju strast i jake emocije prema voljenoj osobi. To se odnosi i na vas. Druga nedjelja decembra je idealno vreme da popričate sa voljenom osobom iskreno i bez ustručavanja. Recite svom partneru koliko su vaše emocije jake i koliko želite da vaša veza uspe i da se razvija u budućnosti.

Nemojte se bojati da pokažete svoja osećanja, to će vam biti uzvraćeno na najlepši mogući način. Promenili ste život iz korena i sada vam je potrebno neko vreme da se naviknete na novo okruženje, nove osobe i nove okolnosti sa kojima se prvi put susrećete. Ipak, znate i sami da je ovo jedna od boljih odluka koje ste doneli, i znate i sami da je potrebno malo vremena da se adaptirate na sve to. Uskoro će biti dosta lakše…

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

loading...