mali godišnji horoskop za 2016
mali godišnji horoskop za 2016
Iako 2016. godina još uvek nije prošla, nikada nije rano da saznate kakve novosti i iznenađenja vam zvezde pripremaju za narednu godinu, pročitajte godišnji horoskop za 2017.:
Mali godišnji horoskop za 2017: Astrološka predviđanja za sve znakove – ljubav, zdravlje posao i finansije u 2017. godini

Ovnovima 2016. donosi iznenadnu sreću, Bik će morati da promeni životne stavove, a Blizanci treba da iskoriste sve pružene prilike. Rakovi ne treba da gledaju u prošlost, Lavovi će napredovati, a Device ne smeju da se plaše promena. Vaga će napraviti osnovu za budućnost, Škorpija mora da balansira između poslovnog i privatnog života, a Strelac mora da se uhvati u koštac sa nepoznatim stvarima. Jarčevi će početi svet da gledaju potpuno drugim očima, za Vodoliju je neophodno da napravi velike životne promene dok će Ribe ostvariti sve što zamisle

OVAN

Januar je odličan mesec za napredovanje na poslu, ali Ovnovi u vezama moraće da donesu veoma bitnu odluku. Bićete vrlo finansijski stabilni u februaru dok će ljubavni život biće uzbudljiv ali komplikovan. Obratite pažnju na bol u nogama i kolenu. Mart će biti mesec promena pa zbog povećanog stresa povedite više računa o svom zdravlju i više konzumirajte hranu za detoksikaciju. U aprilu ćete balansirati između posla i ljubavi. Ukoliko vam to pođe za rukom, biće ovo odličan period za vas. Maj će biti mesec prosperiteta. Bilo bi sjajno kada biste otišli na kraći put sa porodicom i prijateljima. Bićete izuzetno metodični u komunikaciji sa poslovnim saradnicima tokom juna. Što više vremena provodite sa svojom porodicom kako biste se psihofizički pripremili za nastupajuće mesece. Tokom jula biće velikih zastoja i kašnjenja zbog retrogradnog Merkura, zato se naoružajte strpljenjem i preživećete mesec. Bićete potpuno ispunjeni u avgustu. Em će biti para, ljubavni život će biti dobar, a zdravlje odlično.

reklame
[otw_is sidebar=otw-sidebar-13]

Septembar će uneti mnogo drame u vaš život i moraćete da napravite velike promene kada je zdravlje u pitanju. Mnoge veze biće na testu izdržljivosti. Vaše veštine u ophođenju sa drugim ljudima doći će u oktobru do izražaja i na poslu i na emotivnom planu, ali su mogući su problemi sa bubrezima. Novembar je mesec transformacije i podmlađivanja i sve će prštati od seksa. Bićete na vrhuncu poslovne karijere, ali i u ljubavnim odnosima, zato nema potrebe da budete pod stresom u decembru. Ovo je definitivno godina iznenadne sreće sa povremenim preprekama.

MALI GODIŠNJI HOROSKOP: Otkrijte šta vam donosi 2016. godina mesecni-horoskop-za-oktobar-2015---ovan

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.