LAV

Najobećavajući mesec od svih za ljubav, posao i zdravlje biće januar. U februaru povedite računa o svom zdravlju, jer ćete se brzo zamarati i mnogo preopteretiti. U martu rešite sve konflikte, jer je ovo odličan momenat za potpuni početak.  Bilo da ste na poslu ili kod kuće, u aprilu ćete morati da se fokusirate na donošenje mnogih ispravnih odluka.

Maj će vam biti težak, jer će doći do obrta ili u ljubavi ili na poslu ili na polju finansija, a u junu morate da budete izuzetno strpljivi i da vučete što manje poteza.

reklame

Iako će u julu biti mnogo odlaganja već isplaniranog, sve će ići na vašu ruku. Zato budite smireni i ne donosite ishitrene odluke.  Iako je avgust mesec velike sreće, morate biti spremni na svađe sa supružnikom oko finansija. U septembru će doći do dramatičnih promena u životu, mnogi brakovi će prolaziti kroz velike krize, ali će zato bar slobodni Lavovi uživati u novim vezama. Obratite pažnju na svoju porodicu tokom oktobra, a ovo je odličan mesec ukoliko želite da zatrudnite. U novembru više pažnje posvetite vašem zdravlju, a alternativne metode lečenja mogu biti vrlo delotvorne. Decembar će biti ispunjen zabavom i uzbuđenjima, potrudićete se da svi oko vas budu maksimalno raspoloženi. Ovo je godina u kojoj će doći do mnogih novina, napretka i obilja, ali morate se potruditi da ne budete ekstravagantni i popustljivi. 

mesecni horoskop za oktobar 2015 - lav MALI GODIŠNJI HOROSKOP: Otkrijte šta vam donosi 2016. godina

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.