BIK

Januar je odličan mesec da se fokusirate na svoju karijeru, a u ljubavnim i seksualnim odnosima vladaće potpuno blaženstvo. U februaru ćete planirati veoma važne poslovne projekte, ali to vas neće omesti da vam ljubav i dalje napreduje. Mart je mesec prijateljstva i druženja, ali moguće je da će vas okupirati i rešavanja određenih vrlo bitnih prodičnih pitanja i problema.

Vaš ljubavni život bi u aprilu mogao da bude na udaru, zato budite obazrivi, dok će finansije biti bolje nego ikad.

reklame

U maju ćete biti preokupirani svojim zdravstvenim stanjem, jer je vrlo moguće da ćete imati ozbiljniji problem sa nogom. U junu nemojte donositi veće poslovne odluke.

Povucite se u poluilegalu- manje delajte, više razmišljajte o tome šta ste do sad postigli. U julu će se pojaviti neka nova interesovanja, ali postoji mogućnost i za nove ljubavi. Ne preterujte sa trošenjem novca. Tokom avgusta ćete se posvetiti preuređenju prostora u kome živite, ali možda neće ići sve po planu jer će vas omesti stomačni grip ili sindrom nervoznih creva. Vaš način života bi u septembru mogao da pretrpi drastične promene. Tokom oktobra upoznaćete nove partnere, kako poslovne, tako i ljubavne. Posvetite više pažnje sebi tokom novembra, naročito ako želite da se rešite suvišnih kilograma. U decembru dolazi do vaše potpune transformacije i napretka. Sve u svemu, ovo će biti sjajna godina u kojoj ćete promeniti način razmišljanja, životne stavove i počećete da razmišljate na potpuno novi način.

MALI GODIŠNJI HOROSKOP: Otkrijte šta vam donosi 2016. godina mesecni-horoskop-za-oktobar-2015---BIK

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.