BLIZANCI

MISAO-GUBITAK-LJUBAVNICA

Ljubav

reklame

Ukoliko vam se neko dopada, a za to postoje velike šanse, pravite grešku time što previše čekate i razmišljate, a ne povlačite nikakav potez. Ako previše dugo nastavite na ovaj način, ova ljubavna šansa bi vam se mogla izmaknuti iz ruku. Ako ništa drugo, iskoristite makar treću dekadu ovog meseca….Takođe, ne odbijajte pozive za izlazak i druženje sa prijateljima, potrebno vam je da “proluftirate” mozak. Blizanci u emotivnim i bračnim relacijama mogu ići iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku ćete se povlačiti, u sledećem svađati sa partnerom. Pokušajte da pronađete balans, da bi vaša veza funkcionisala skladnije.

Posao

Opterećeni ste planovima koji nikako da se realizuju i pokrenu, ali I finansijskim segmentom koji je dosta nestabilan i promenljiv. Od sedenja i razmišljanja vajde nema, potrebno je da pokušate da promenite nešto, pa makar i napravili pogrešan potez. Jer, na greškama se uči, zar ne? Rasterećenje i neku lakšu energiju očekujte tokom poslednje dekade maja. U ovom periodu moguće su neočekivane promene – na primer – gubitak jednog posla ili saradnje, ali momentalno aktiviranje nečeg drugog, još boljeg po vas.

Zdravlje

Mentalna nestabilnost, ali i podložnost lošim životnim navikama. Potrebno vam je da se energetski dignete – više se krećite, obratite pažnju na ishranu.

Horoskop po ciganskim kartama za maj 2018

RAK

MISAO-LOPOV-UDOVICA

Ljubav

Preemotivni ste i preosetljivi tokom ovog meseca, pa vaše reakcije i funkcionisanje u emotivnim vezama i brakovima može partneru biti čudno i zbunjivati ga. Ukoliko ne želite da izazovete sumnju kod osobe koju volite trebalo bi da se potrudite da budete otvoreniji i komunikativniji. Vaše povlačenje i ćutanje partner može shvatiti potpuno pogrešno. Vama su u stvari potrebni jači dokazi ljubavi i sigurnost, ali očekujete da vam druga strana pročita misli i shvati šta vam nedostaje. Slobodnim Rakovima aktiviraće se emotivna prošlost tokom treće dekade meseca ili će upoznati osobu koja ih podseća na bivšu ljubav.

Posao

Tokom ovog meseca ćete morati više nego inače da budete fokusirani i organizovani, jer će vam pažnja biti rasuta na mnogo strana. Ne dozvolite da vas neke lošije situacije u kolegijalnom okruženju ili eventualno aktiviranje konkurencije među najbližim saradnicima uspori i skrene sa puta kojim ste krenuli. Tokom ovog meseca takođe veliku pažnju posvećujete svom finansijskom segmentu, ali je teško da ćete uspeti da ga stabilizujete. Mogući su gubici ili zastoji u plaćanjima, naročito krajem meseca.

Zdravlje

Psiha vam je dosta opterećena, pa je potrebno da izbacite nagomilanu negativnu energiju, najbolje kroz kretanje i vežbe. Kod starijih Rakova – problemi sa zubima ili venama.

loading...