STRELAC

DETE-VERNOST-LJUBAV

Ljubav

reklame

Odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom moguće je tokom ovog meseca dovesti u balans i stabilnost. Maj je odličan momenat da napravite prave promene, pokrenete zajedničke planove i da sreća i zadovoljstvo ponovo na velika vrata uđu u vaš odnos. Tokom ovog meseca mogući su planovi o proširenju porodice. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka – možda ste dugo čekali na ljubavna dešavanja, ali evo – i ona su sada tu. Nova poznanstva, preko prijatelja, društvenih dešavanja ili čak nekog od članova porodice, vam stoje. Do kraja meseca trebali bi da budete zaljubljeni i srećni.

Posao

Moguće je da se trenutno u poslovnom segmentu osećate dosta statično, neki od vas razmišljaju o promeni posla, a drugi bi voleli da uvedu neke novine i prošire poslovanje. Sve ovo jeste moguće tokom maja, ali samo uz strpljenje i upornost. Postoji mogućnost i pokretanja posla u privatnoj režiji ili početka rada za veću privatnu ili porodičnu firmu. Što se finansijskog segmenta tiče, najviše novca vam odlazi na kuću i na članove porodice. No, prilivi bi trebalo da budu stabilni i korektni, pa nećete imati problema.

Zdravlje

Sve se tokom ovog meseca po pitanju zdravlja vezuje za stomačni deo, pluća i grlo. Promenite nešto u načinu ishrane i izbegavajte ledene ili gazirane napitke.

Horoskop po ciganskim kartama za maj 2018

JARAC

PISMO-LJUBAVNICA-VERNOST

Ljubav

Vaše emotivne veze i porodične i bračne relacije trebalo bi da tokom maja funkcionišu dobro. Ono što vam je najbitnije jeste kvalitetna komunikacija, a tokom ovog perioda će je biti. Na taj način ćete lako uspeti da prevaziđete bilo kakvu problematiku. U poslednjoj dekadi maja možete oboje biti malo statični, neraspoloženi – ne dozvolite da ovo utiče na vas i da vas distancira jedno od drugog. Što se tiče slobodnih Jarčeva, i ovaj vam mesec nudi ljubavne šanse, najpre kroz poznanstva preko prijatelja ili porodičnog segmenta. Sredina meseca je posebno pogodna da otpočnete nešto novo i lepo….

Posao

Poslovni segment je takođe miran, možda previše miran za ono što biste vi želeli. Da, vi hoćete biti vrlo aktivni, ali će za svaki rezultat trebati prilično vremena i strpljenja. Sve će se pokretati sporo, ili ćete pak morati da se dosta nervno i energetski « istrošite » da biste ostvarili pravi rezultat. Naći ćete pravi način da komunicirate sa nekim saradnicima, uspevaćete da se prilagodite, čak i ostvarite kompromis. Najbolja vam je druga dekada maja, jer će tu i poslovni, ali i finansijski rezultati biti vrlo dobri.

Zdravlje

Potrebno je da se više krećete, bavite fizičkom aktivnošću, budete u prirodi i na svežem vazduhu. Previše ste statični i to i vi negde sami znate…..

loading...