LAV

LJUBAVNICA-UDOVICA-DETE

Ljubav

reklame

Prva polovina meseca je promenljiva kada su vaše veze ili brakovi u pitanju. Odnos sa partnerom će zavisiti od vašeg raspoloženja, a vi nećete biti baš « svoji » i ići ćete iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku divni i savršeni, puni ljubavi, a već u sledećem – mrzovoljni, hladni, distancirani. No, i vaše ali i raspoloženje u vašim emotivnim relacijama popravlja se ulaskom u treću dekadu maja. Slobodni Lavovi mogu u ovom periodu biti u jakom kontaktu sa dve osobe. Jedna je definitivno vezana za vašu prošlost, dok je druga neko potpuno nov, ko se pojavljuje preko segmenta prijatelja. Sami odlučite šta vam paše….

Posao

Lavovi su spremni za neke nove poslovne poduhvate, za nešto što su prilično dugo čekali ili oko čega su se angažovali u prethodnom periodu. Sada je došao pravi trenutak za realizaciju a najpovoljniji momenat je tokom treće dekade maja. U ovom periodu takođe možete dobiti ponudu za novu saradnju ili će postojeći poslovni partner imati novi predlog za vas. Po pitanjima finansija nećete proći loše, ali nećete moći baš ni da se pohvalite. Najisplativije su vam prva i treća dekada u ovom mesecu.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija, osim što Lavovi mogu imati povremeno tegoba koje se vezuju za kičmu i zglobove.

Horoskop po ciganskim kartama za maj 2018

DEVICA

TUGA-IZNENADNA SREĆA-PORUKA

Ljubav

Očigledno je da još iz aprila vučete neku smorenost  “muku” I takav tip osećanja će vam biti naglašen i tokom prve dekade maja. Moguće je da ste se zatvorili prema partneru jer ne želite da ga opterećujete svojim problemima i razmišljanjima, ali takav način ponašanja može kod druge strane izazvati sumnju, pa i rasprave i probleme. Odnos će se popraviti u drugom delu maja, najviše iz razloga što ćete vi biti spremni da više uložite sebe i otvorite se prema voljenoj osobi. Ukoliko ste slobodni, vodićete aktivan društveni život i tokom treće dekade meseca biti u prilici da upoznate više novih osoba.

Posao

Napetost i velike promene u poslovnom segmentu će biti prisutne tokom prve dve dekade meseca. Povremeno će biti teško održati kvalitetnu i skladnu komunikaciju sa saradnicima. Pripremite se na brz tempo dešavanja, na promene u poslednjem trenutku, ali nemojte žaliti trud koji ulažete u sve ovo. U drugom delu maja mnogima od vas osmehnuće se sreća kroz vrlo interesantnu ponudu sa kojom biste mogli napraviti veliki zaokret u poslovnom segmentu. Po pitanju novca – rešavajte dugovanja i obaveze.

Zdravlje

Prva dekada meseca donosi bezvoljnost i manjak energije. U ostatku maja ćete se osećati bolje. Mogućnosti za blaže virusne infekcije.

loading...